03 / 07 / 2024

Kocaelide 2 hastane

Kocaelide 2 hastane

Alikahya Kadın Doğum Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, dün gerçekleştirilen protokolle birleşti. Birleşme, dün Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Konferans Salonu'nda yapılan protokol ile resmileşti.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Sivas Merkez'de 22.2 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

T.C. Sivas İcra Dairesi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kadıburhanettin Mahallesi, 3084 ada 3 parselde yer alan hastane ve arsasını 22 milyon 26 bin 682 TL'ye satıyor...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Atatürk Havalimanı'nın 2 milyon dolarlık pisti hastane oluyor!

Kapatılan ve kapatıldıktan sonra da kısıtlı biçimde faaliyet gösteren Atatürk Havalimanı’nın 2 milyar dolarlık pistlerine hastane yapılması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'a 2 kalıcı hastane kazandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da inşası devam eden sahra hastanelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İstanbul'a gerçek anlamda iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacaklarını söyledi...

Türk şirketi Romanya'da 13,2 milyon avroluk sahra hastanesi inşa edecek!

Türkiye'de mobil hastane sistemleri geliştiren SDI Global LLC AŞ, Romanya'da 13,2 milyon avroluk sahra hastanesi inşa edecek.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Atatürk Havalimanı’ndaki hastane mevzuata aykırı mı? 

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane, tartışmalara sebep oldu. 2 pistin ortasına inşa edilen hastanenin mevzuata aykırı olduğu iddia edildi...

Acıbadem Grubu rotasını yurt dışına çevirdi!

Acıbadem Grubu geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 32 artırarak beklentisinin üzerinde bir performans ortaya koydu. Halihazırda Türkiye'de 2 hastane yatırımına devam eden grup, önümüzdeki dönemde ise büyümek için rotayı yurt dışına çevirmiş durumda.

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

Bilkent Şehir Hastanesi'ni 6 başhekim ve 2 CEO yönetecek!

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hizmete alındığında dünyanın en büyük hastanesi olma özelliğine sahip olacak. Dev hastane günde 100 bin hastaya bakacak. Bilkent Şehir Hastanesi'ni 6 başhekim ve 2 CEO yönetecek...

Kocaelide 2 hastane Haberi

Kocaelide 2 hastane

Yaklaşık 5 milyon liralık yatırımları ile hizmet kapasitesini arttıran Derince Araştırma ve Uygulama Hastanesi ise Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk hastanesi birleşti. Birleşme, dün Alikahya  Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Konferans Salonu'nda yapılan protokol ile resmileşti. Açıklamaya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, Seka Devlet Hastanesi Yöneticisi Burak Karabulut, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doç Dr Soner Şahin katıldı.Kadın Doğum ve Çocuk Poliknikliğinin yanı sıra, Genel Cerrahi, Üroloji ve İç hastalıkları servisleri de yeni dönemle birlikte hizmete açılacak.


UFAK PROBLEMLER OLDU  

Konuyla ilgili açıklamayı yapan Genel Sekreter Şenol Egüney şöyle dedi: "Şu anda içinde bulunan binamız artık Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bir birimi...