15 / 05 / 2024

kocaelide nereye yeni otopark yapılacak

kocaelide nereye yeni otopark yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kadıköy Mahallesi’ndeki katlı otoparkın hizmete açılmasıyla bin 100, yıkılan valilik binasının alanına da 250 olmak üzere bin 350 araçlık yeni otoparkın geleceğini açıkladı.

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Asgari ücret dolar bazında yıllar içinde ne kadar oldu? Bakın asgari ücret nereden nereye gelmiş...

2024 yılı asgari ücret dün belli oldu. Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak açıklandı ve orta Vadeli Program'daki ortalama döviz kuru dikkate alındığında 462 dolar oldu. Peki asgari ücret yıllar içinde dolar bazından nereden nereye geldi?

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili 'Dolar nereye gram altın oraya' diyerek gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

Piyasalarda ‘Şimşek’ coşkusu! Borsa yeni rekorlara koşuyor! İşte BIST 100 endeksinde yeni tahminler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu piyasalar tarafından olumlu karşılandı. Geçen hafta Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına geleceği söylentileri ile coşan borsada yükseliş sürüyor. Peki yükseliş nereye kadar sürecek? Dolar ne olacak?

Dövizden çözülen paralar nereye gidiyor? Paranın yeni adresi neresi?

Seçim öncesi piyasalarda dalgalı seyir devam ederken, döviz hesaplarından çözülen paraların nereye gittiği merak konusu. Uzmanlar, döviz mevduatlarından çıkan 27,7 milyar doların nereye gittiğini araştırıyor.

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik ücretleri nasıl ve nereye ödenecek?

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik hesapları için son değişiklikler sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor. Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk mavi tik’in 8 dolar karşılığında verileceğini açıklamıştı. Peki mavi tik ücreti nereye ödenecek? İşte bütün detaylar…

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında para nereye akıyor?

Yüksek enflasyon ve düşük faiz ortamında güvenli liman bulmaya çalışan, Kur Korumalı Mevduat ile konut yatırımı arasına sıkışan para kendine yeni bir yön arıyor. Altın Fed'in etkisinde, konut tıkandı, kripto paralar krizde, borsada yeni ralli başladı. Peki bu ortamda para nereye akacak?

İstanbul'da 2021'de 5 yeni metro açılacak! 

İBB 2021 yılında 5 yeni metro hattı açacak. Peki yeni açılacak metrolar nereden geçecek? Ev alacaklar nereye yatırım yapmalı? İşte detaylar...

Ofis pazarı nereye gidiyor?

Türkiye’de halen 10 milyon metrekare A sınıfı ofis bulunurken, yeni yapılan projelerle 2023’e kadar bu alanın 13,5 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. Peki ofis pazarı nereye gidiyor?

kocaelide nereye yeni otopark yapılacak Haberi

kocaelide nereye yeni otopark yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, ekim ayı başına kadar yeni düzenlemelerle birlikte bin 350 araçlık yeni otoparkın hizmete gireceğini açıkladı. Başkan Vekili Özak , “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Kadıköy Mahallesi’nde yeni yaptığımız katlı otopark inşaatımız ekim ayı başında bitiyor. Resmi açılış yapmadan hemen 1100 araçlık otoparkımızı ücretsiz olarak hizmete sokacağız. Böylelikle Turan Güneş Caddesi’ndeki park sorununun da önüne geçeceğiz. Bilindiği üzere sahilde büyük bir ücretsiz otopark alanı oluşturduk. Jandarma lojmanlarının yıkılması ile de bir ücretsiz otopark kazandırmıştık” dedi.


RAHATLATMAK ADINA


Özak açıklamasının devamında, “İkinci etapta arkadaşlarımıza gerekli talimatı verdim. Yıkılan valilik binası alanımız ile yeni projemiz çizilene kadar kullanılabilmesi için hemen araç parklarının yapılabilmesi için çizgilerimiz çizilecek ve yine ücretsiz olarak yaklaşık 250 araçlık otoparkımızı hizmete sokacağız. Böylelikle de...