28 / 04 / 2024

kocaelideki futbol sahaları

kocaelideki futbol sahaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent içinde vatandaşlara spor yapma imkanı sağlamaya devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Çerkeşli Köyü’nde futbol sahası inşa etti.

Kumcağız Futbol Sahası'nın ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak. Sahanın yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenlendi.

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasına spor tesisi kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesi Kumcağız sahil bölgesine futbol sahası için kollar sıvandı.

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Fatsa'da yeni kent projeleri yapılıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gençlerin vakitlerini zararlı alışkanlıklarla geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmeleri için mahallelere futbol sahaları yaptıklarını söyledi.

Sultangazi'deki parklar yenileniyor!

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki futbol, voleybol ve basketbol sahalarını yeniden düzenledi. Belediye, gençlerin spor yaparak bedensel gelişimlerine katkı sağlamak için 11 tane parka ise skate parkuru inşa edildi.

Kocaeli Büyükşehir'den Kumcağız’a futbol sahası!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine de futbol sahası yapıyor.

30 futbol sahası genişliğindeki FAST, Eylül'de tamamlanacak!

Çin'in inşaası beş yıl süren ve 30 futbol sahası genişliğindeki radyo teleskobu FAST'ın Eylül ayında faaliyete geçeceği açıklandı.

Gaziantep Büyükşehir'den spor tesisi atağı!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi genç nesillerin zamanlarını daha iyi değerlendirmek ve spor faaliyetlerini kolay yapabilmeleri için mini futbol ve basketbol sahaları yapıyor.

Kayseri Bünyan'da 9 mahalleye halı saha!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçenin farklı mahallerinde gençler ve çocukların kullanabileceği 9 halı sahanın inşa edileceğini ve çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı sahalar inşa edeceğiz dedi.

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

Gençlik Bakanlığı'ndan her mahalleye spor tesisi!

Gençlerin sporla tanışmaları ve mahallerinde spor yapabilmeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ı tarafından her mahalleye kurulan basketbol, futbol ve voleybol sahalarının sayısı her geçen gün artıyor.

Podgorica Futbol Evi açıldı!

Karadağ Futbol Federasyonu tarafından, başkent Podgorica'da inşa edilen "Futbol Evi", düzenlenen törenle açıldı.

Arsenal Türkiye'de futbol okulu açıyor!

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Arsenal, Türkiye'de futbol okulu açıyor. Arsenal, futbol okullarının sayısını 24 ile sınırlandıracak ve bu organizasyonun içinde Türkiye de yer alacak.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

kocaelideki futbol sahaları Haberi

kocaelideki futbol sahaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent içinde vatandaşlara spor yapma imkanı sağlamaya devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Çerkeşli Köyü’nde futbol sahası inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılarak tamamlanan futbol sahası, sentetik çim şeklinde uygulandı. FİFA 1 Star belgeli sentetik çim halı saha vatandaşların spor yapmalarına imkan verirken, amatör kulüp maçlarına da ev sahipliği yapabilecek.


FİFA STANDARTLARINDA


Yaklaşık bin kişi nüfusa sahip köyde yapılan halı saha tesisi 65x95 metre ebatlarında FİFA 1 Star belgesine sahip. Sentetik çim halı saha; 25 araçlık otopark, 306 kişilik de çelik tribüne sahip. Sahada top tutucu sistem, 2 adet yedek kulübesi, basın ve sağlıkçı kulübesi yer alıyor. Saha aydınlatmasının bulunduğu tesiste 500 metre çevre duvarı yer alıyor.



Kocaeli Büyükşehir...