18 / 05 / 2024

kocasinan asltyapı çalışmaları

kocasinan asltyapı çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin ilçeye ve Kayseri'ye değer katacak vizyon projelerinin başında gelen kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşümle birlikte Uğurevler Mahallesi’ne Aile Sağlık Merkezi kazandırıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar mahalledeki çalışmaları inceledi. 

Kocasinan Belediyesi'nin imar çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kocasinan'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Yenilikçi Çözüm, Proje ve Sosyal Odaklı’ belediyecilik anlayışıyla Kayseri’de yaşayanların yaşam kalitesini yükselttiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kocasinan Örnekevler'de yol çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan’ı daha modern ve daha yaşanılabilir şehir haline getirmeye gayret gösteren Kocasinan Belediyesi’nin, Örnekevler Mahallesi’nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

kocasinan asltyapı çalışmaları Haberi

kocasinan asltyapı çalışmaları


Kocasinan Belediyesi, Kocasinan’ı daha da güzelleştirmek ve ilçenin çehresini değiştirerek ‘Yeni Kocasinan’ı oluşturmak yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kocasinan’ın farklı noktalarında yenileme çalışmaları yaparak daha modern yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.


Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın tüm mahallelerini güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, “Yenileme çerçevesinde, alt ve üst yapı, yol, kaldırım ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalışmaları yaparak ‘Yeni Kocasinan’ı hızlı bir şekilde oluşturuyoruz. Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri de kırsal mahallelerde yol yapmaya ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ilçenin  farklı noktalarında sürdürülen çalışmalarla tonlarca asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Yağmur suyunu kanalizasyon ızgaralarına taşıma mantığı ile asfaltlama yapıyoruz. Özellikle ızgara bacaları ve kapak kotlarını asfalt serimiyle aynı seviyede tutmaya...