07 / 05 / 2024

kocasinan istinaf mahkemesi ne zaman açılacak

kocasinan istinaf mahkemesi ne zaman açılacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Veteriner Fakültesi’ nin Sümer Mahallesi eski kampüsündeki alana istinaf mahkemesinin kurulabilmesine imkan sağlayacak tarzda imar planı yapıldığını ifade etti...

Yargıdan çalışanları ilgilendiren önemli bir karar çıktı. İşte detaylar

İkinci bir işte çalışması 2 yıl sonra tazminatsız işten çıkış nedeni olarak kullanılan işçi iş mahkemesinden istediği sonucu alamadı ancak istinaf mahkemesi işçiyi haklı bularak işe iade talebini kabul etti. İşte ayrıntılar...

Ankara-Ankara projesi için istinaf yolu açık bırakıldı!

Ankara 4. Tüketici Mahkemesi'nin Yapı Kredi Koray GYO lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı. 

Bahçelievler Kocasinan'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesi 12052 parselde yer alan 1.670 metrekarelik arsayı 18 milyon 689 bin 538 TL'ye icradan satıyor...

Marmara Forum AVM plansız mı kaldı?

Bakırköy'de yer alan Marmara Forum AVM’nin imar planları; istinaf mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. İmar planı değişikliği yaparak kaçak bölümlere af getirmesi karşılığında İBB’ye verilen ve bugün ek hizmet binası olarak kullanılan yapı da plansız k

Kocasinan'daki asansörlerin yüzde 70'i güvenli!

Başladığı her işi; kaliteli, zamanında, sağlam ve güvenli bir biçimde yapmak için yoğun gayret sarf eden Kocasinan Belediyesi, asansör güvenliğinde Türkiye geneline göre yüzde 328 daha fazla başarı elde etti.

Kocasinan Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Kocasinan Belediye Meclisi Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde Meclis Salonu'nda toplanarak 2016 yılının birinci birleşiminin birinci oturumunda 21 asıl 1 ek gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kocasinan 2016'da şantiyeye dönecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi için son derece verimli geçen 2015'i 2016 yılında çok ciddi projeleri gerçekleştirerek aşacaklarını söyledi.

Tüketici mahkemesi dilekçe örneği!

Tüketiciler, Tüketicilerin Korunması Hakkında Kanun esasları gereğince hak kaybı yaşamaları durumunda tüketici mahkemesine bir dilekçe ile başvurabiliyor. İşte tüketici mahkemesi dilekçe örneği..

Tüketici mahkemesi parasal sınır 2016!

Tüketici hakem heyeti parasal sınırının, üstündeki değerler için tüketici mahkemesine müracaat edilebiliyor. 2016 yılına ait bu sınırlar tebliğ ile açıklandı. Peki, tüketici mahkemesi parasal sınır 2016 ne kadar?

Kocasinan Belediyesi yeni yollar açıyor!

Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir mekanlar sunmak için yoğun gayretle çalışmalarını sürdüren Kayseri Kocasinan Belediyesi, imarlı gelişimini tamamlamış yeni yerleşim birimlerinin yollarını yapıyor, ulaşıma hazır hale getiriyor.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için gece-gündüz çalışan Kocasinan Belediyesi, emlak Vergisi’nin projelerin kaynağı olarak kullanılarak vatandaşa geri ödendiğini bildirdi.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri Kasım ayı itibariyle başladı, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, emlak vergisi ikinci taksit son ödemelerinin 30 Kasım 2015 Pazartesi Günü sona erdiğini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da parklar yenileniyor!

Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir mekanlar sunmak amacıyla şehri yeşillendirmek, renklendirmek için yoğun gayret gösteren Kocasinan Belediyesi yeni yaptığı parklara kış öncesi yeni çim ekimi yapıyor, yıpranmış çimleri de yeniliyor.

kocasinan istinaf mahkemesi ne zaman açılacak Haberi

kocasinan istinaf mahkemesi ne zaman açılacak


Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri’ye kurulacak İstinaf Mahkemesi'nde inşaatın başlamasına imkan sağlayacak yapı ruhsatını verdiklerini söyledi. 


Sürekli gelişen, genişleyen Kayseri’nin önünü ve ufkunu açacak her adımı hemen atmak için yoğun gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, ”Kayseri gelişirken nüfusu da doğru oranda artmaktadır. Bu gelişim, komşu ve çevre illerin de Kayseri'yi merkez olarak görmesini doğurmaktadır. Kayseri'deki gelişimle birlikte çevrenin bu çekim alanı içinde yer almasıyla oluşan ortamda hukuki ve adalet mekanizmasındaki olayların sayısı da artıyor. Hukuk çevresi de bu gelişmelere paralel olarak gelişiyor. Kayseri, yeni adalet sarayına kavuştu, sıradaki istinaf mahkemesi de önemli bir ihtiyaç olarak Kayseri’nin gündemine girdi”. dedi. 


Başkan Bekir Yıldız, Veteriner Fakültesi’nin Sümer Mahallesi eski kampüsündeki alana istinaf mahkemesinin kurulabilmesine imkan sağlayacak tarzda imar planı yapıldığını hatırlattı....