19 / 05 / 2024

Kocasinan Yıldızevler park projeleri

Kocasinan Yıldızevler park projeleri

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Daha Yeşil Kocasinan’ için yapılan çalışmalar çerçevesinde, Yıldızevler Mahallesi’nde devam eden park yapım çalışmalarını inceledi

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nın kuraları çekildi!

Yıldızevler Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilecek olan Yıldızevler Toplu Konutları'nın kura çekilişi noter huzurunda gerçekleşti.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nda başvurular başladı!

Yıldızevler Konutları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirliler hayata geçiriliyor. Başvuruların bugün başladığı Yıldızevler Konutları'nda toplam 684 daire yer alıyor.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları için başvurular başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilecek olan Yıldızevler Konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Yıldız Park Altındağ daire fiyatları!

2019 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Yıldız Park projesi Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Kocasinan Yıldızevler park projeleri Haberi

Kocasinan Yıldızevler park projeleri


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Daha Yeşil Kocasinan’ için yapılan çalışmalar çerçevesinde, Yıldızevler Mahallesi’nde devam eden park yapım çalışmalarını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar çalışmalara bizzat katılarak, su terazisiyle kilit parke döşemesinin inceliklerini çalışan işçilere gösterdi.


Kocasinan’ın daha yeşil bir görünüme kavuşması için mevcut parkları yenilerken, yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Başkan Çolakbayrakdar, ilçede dönüşüm ve değişimin daha hızlı bir şekilde olması için çalışmaları sık sık kontrol ediyor. Bu kapsamda, birim müdürleriyle birlikte Yıldızevler Mahallesi’ndeki park yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, yetkililere çalışmaların daha da hızlandırılması talimatını verdi. İncelemeler esnasında eline su terazisini alan Başkan Çolakbayrakdar, bir mühendis gözüyle kilit parke döşemenin inceliklerini de işçilerle paylaştı.


İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, daha yeşil, daha güzel, daha çevreci, daha modern...