16 / 05 / 2024

Kocatepe

Kocatepe

Büyük Taarruz’un başladığı Kocatepe’den, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri” emrini ilettiği Dumlupınar’a kadar uzanan sahaya adını veren Başkomutan Tarihi Milli Parkı’nda yapılan düzenlemeler, ziyaretçi sayısını artırdı.

Konut için amortisman süresi nasıl hesaplanır?

Konut amortisman süreleri merak edilip araştırılıyor. Borsacı Sima Kocatepe, konut için amortisman süresinin nasıl hesaplandığını açıkladı.

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Kocatepe mahallesi, 19081 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bu ilanları kaçırmayın!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı çok sayıda personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Kocatepe Mahallesi, 48 ada, 1 parselin bitişiğindeki tescil dışı alan ve 22646 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ky Otelcilik Ve Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Otelcilik Ve Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yeşim Kocatepe tarafından kuruldu.

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi açıldı!

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zürife Haliloğlu tarafından açıldı.

Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapılar tespit edilmeli!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapıların tespit edilmesi gerektiğini belirtti. Özkaymak, bu bölgede hasarlı binalar için orta şiddetli depremlerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

İzmir Milli Emlak'tan 27.3 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir ili, Konak, Tınaztepe, Kocatepe, Dumlupınar ve Subaşı ilçelerinde yer alan 13 gayrimenkulü 27 milyon 273 bin 150 TL'ye satıyor...

Beyoğlu'nda 21.3 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu Kocatepe'de bulunan 7 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. 

Küçükçekmece'de çökme tehlikesi bulunan 5 katlı bina boşaltıldı!

Küçükçekmece İnönü Mahallesi 1. Kocatepe Sokakta bulunan 5 katlı bir bina, yanında devam eden bir inşaattan dolayı daha önce çökme riskine karşı tahliye edilmişti. Dün gece binadan gelen sesler üzerine, mahalle sakinleri sokağa döküldü...

Kocatepe Haberi

Kocatepe
Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar 5’inci Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu şunları söyledi: “Kutlamalar öncesinde milli park içerisinde bulunan şehitliklerin, müzelerin ve anıtların bakımı yapıldı. Kurtuluş Savaşı Panoraması da büyük ilgi gördü. 25 Ağustos’tan 30 Ağustos’a kadar geçen sürede Başkomutan Tarihi Milli Parkı’nı 20 bin kişi ziyaret etti. Şehitliklere, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor. Gelen vatandaşlarımıza da daha önce yetiştirdiğimiz alan kılavuzlarımızla birlikte sahada, Kurtuluş Savaşı, detaylı bir şekilde anlatılıyor. Ayrıca düzenlenen ‘Zafer Yürüyüşü’ne de katılım çok çok fazlaydı.”    ...