25 / 08 / 2024

Koçtaş samsun açılış

Koçtaş samsun açılış

Samsun’un Canik ilçesindeki eski Baumax Yapı Market’in bulunduğu yere açılan Koçtaş mağazasının açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk katıldı..

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Koçtaş şahane eylül kampanyasında evinizi yeniletecek fırsatlar! İşte 29 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi!

Koçtaş şahane Eylül kampanyasında son günler. Yüzde 60’a varan indirimlerle evinizi baştan aşağı yenileyebilir ya da el işlerinizde yardım edecek malzemeleri çok ucuza alabilirsiniz. İşte Koçtaş fiyat listesi 

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş 2021'de 100 yeni mağaza açacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2021 yılında 100 yeni mağaza açacak...

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Koçtaş mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Koçtaş, 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ülke genelindeki 98 mağazasının hepsini açmayı hedefliyor.

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

Kartal Koçtaş yeniden hizmete açıldı!

Koçtaş'ın Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.

Mistral GYO 12-13 Ocak'ta halka açılıyor!

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.

Koçtaş yılbaşında açık mı?

Koçtaş, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş yılbaşında açık mı? Koçtaş yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Koçtaş Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Koçtaş samsun açılış Haberi

Koçtaş samsun açılış

Samsun’un Canik ilçesindeki eski Baumax Yapı Market’in bulunduğu yere açılan Koçtaş mağazasının açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, tiyatro oyuncusu Çağlar Çorumlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi konuşan Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, “Koçtaş burada yaklaşık 6 bin 500 metrekarelik alanda 35 bin farklı ürün seçeneği ve 75 çalışanı ile Samsunlulara hizmet verecek. Şirketimiz, gittiği her ilde istihdam adına da önemli bir hareketlilik oluşturuyor” dedi.

Karadeniz’de Trabzon’dan sonraki ikinci mağazalarını Samsun’a açtıklarını belirten Haşimoğlu, “Koçtaş mağazalarında yüzde 16 gibi bir...