02 / 05 / 2024

Koçtaş ulaşım

Koçtaş ulaşım

Koçtaş'ta tatil fırsatlarla geldi. Koçtaş’ın 12 Şubat’a kadar geçerli olacak yarı yıl tatili fırsatları ile, yaşam alanlarınızı küçük dokunuşlarla güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.

Daha güzel mutfaklar için Koçtaş'ta yüzlerce seçenek!

Koçtaş’ta mutfağınız için her zevke hitap edecek ürün çeşitliliğinin yanı sıra; boyanabilir veya suya dayanıklı duvar kağıdı seçenekleriyle, mutfağınızda istediğiniz tarzı yaratmanız her zamankinden kolay.

Koçtaş'ta dev sonbahar fırsatları devam ediyor!

Koçtaş'ta dev sonbahar fırsatları devam ediyor. Evini ve hayatını güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, yeni sezon dekorasyon ürünlerinin de içerisinde bulunduğu birçok üründe yüzde 70’e varan indirimler sunuyor.

Koçtaş iletişim bilgilerini yayınladı!

Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş. iletişim adresini yayınladı.

Koçtaş ısıtma alanında zengin ürün çeşitlerini tanıttı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu olan Koçtaş, ısıtma alanında zengin ürün çeşidiyle bu kış da evinizi ya da iş yerinizi ısıtmak için tek adresiniz olacak...

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Duşakabin en ucuz nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Duşakabin fiyatları ne kadar? En ucuz duşakabin nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin kaça satılıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Toplu taşımada indirimli saat uygulaması başlıyor! Toplu ulaşım hangi saatlerde indirimli olacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplu ulaşım ile ilgili yaptığı açıklamada “Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında toplu taşıma ücretlerinde indirim yapacaklarını söyledi.

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Koçtaş tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı!

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Koçtaş yılbaşında açık mı?

Koçtaş, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş yılbaşında açık mı? Koçtaş yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Koçtaş Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Ankara'nın ulaşım sorunu meclise taşındı!

Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Ankara'nın ulaşım sorununu meclise taşıdı. Mit, Metro ulaşımından sonraki ringlerde yeterli otobüs tahsis edilemediğini dile getirdi..

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Koçtaş ulaşım Haberi

Koçtaş ulaşım

Koçtaş’ın 12 Şubat’a kadar geçerli olacak yarı yıl tatili fırsatları ile, yaşam alanlarınızı küçük dokunuşlarla güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.


Koçtaş, aklınızdaki küçük ev güzelleştirme fikirlerini hayata geçirebilmeniz için yarı yıl tatili döneminde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.


Koçtaş’ın 12 Şubat’a kadar geçerli olacak yeni kampanyasında odanızın havasını değiştirecek perdelerden, duvar kağıtlarına; düzeninizi sağlayacak rengarenk saklama kutularından, evinize tarz katacak aydınlatmalara kadar pek çok ürün cazip indirim fırsatları ile sizi bekliyor. Ayrıca, öğrenciler için en güzel hediye olacak, gardırop, yatak ve çalışma masasından oluşan genç odası setleri genç odalarını baştan aşağı yenilemek için sadece 639,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Evini yenilemek isteyenler için ise yer döşemeleri, boya ve boya ürünleri, takım çantaları ve el aletleri de kampanyanın öne çıkan ürünleri arasında...