30 / 04 / 2024

kod 29 ne demek

kod 29 ne demek

Sosyal Güvenlik Kurumu, “Fesih kısıtından önceki dönemde aylık ortalama 17 bin çalışanın işten ayrılış nedeni ‘Kod-29’ olarak bildirilmiş iken fesih kısıtından sonraki dönemde bu sayı daha düşük olup aylık ortalama 15 bin kişidir” açıklamasını yaptı.

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, rekordan rekora koşuyor. Haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları.

Tarihi rekor! Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru yaklaşık üç aydır devam eden sınırlı yükselişine devam ederek tarihi rekorunu kırdı. Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor. Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 30 Kasım 2023 Perşembe döviz kurları...

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

12 milyonu aşkın kişi bu tarihi bekliyor! 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 

12 milyonu aşkın kişinin merakla beklediği 29 Ekim 2023 ikramiyesi geçtiğimiz günlerde yasalaştı. Peki 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak, kimler yararlanacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

5 bin TL 29 Ekim ikramiyesi kimlere verilecek? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 

5 bin TL 29 Ekim ikramiyesinin kimlere verileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, kimlere verilecek?

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler alacak mı?

5 bin TL emekli ikramiyesinde yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler emekli ikramiyesi alacak mı?

SSK, Bağ-Kurlulara en düşük 7.500+5.000 TL verilecek: 29 Ekim 5 bin lira ikramiye hesaplara ne zaman yatacak? 

Emeklilere ikramiye müjdesi geldi. Bu kapsamda emekli vatandaşlar maaşlarına ek 5 bin lira ödeme alacak. Peki, 5 bin lira ikramiye ne zaman verilecek? 29 Ekim ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 29 Ekim ikramiyelerinde son dakika! Emekli ikramiyesi ne zaman, kimlere yatacak? 

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 29 Ekim ikramiyelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekli ikramiyesi ne zaman, kimlere yatacak? 

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerinde son durum ne? İkramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak? 

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki emekli ikramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak?

Euro tekrar 29 TL'nin üzerinde! Döviz kurlarında yükseliş dur durak biliyor! Euro ne kadar ne kadar oldu?

Döviz kurlarında hereketlilik yeni haftanın başlaması ile yükselişe devam ediyor. Dolar bugün tarihi rekorunu kırarken, euro tekrar 29 liranın üzerinde işlem görüyor. Peki euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 4 Ekim 2023 euro/TL kuru.

Euro 29 TL'yi geçti! 30 Eylül Cumartesi euro/TL ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı...

Döviz kurlarında hareketlilik hafta sonunun ilk gününde de devam ediyor. Dolar güne 27,42 TL'den başlarken, euro 29 TL'yi geçti. İşte 30 Eylül 2023 euro alış satış fiyatı...

Altın fiyatlarında son durum: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik ne kadar? 29 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam etti. Vatandaşlar son dakika altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 29 Eylül 2023 Cuma altın bilezik fiyatları. 

Dolar/TL kuru bugün 27,50 TL sınırına dayandı! 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yükselişe geçerek 27,50 TL sınırına dayandı. Peki 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

kod 29 ne demek Haberi

kod 29 ne demek

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ‘Kod-29’ ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, İş Kanunu’nunda yer alan ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller fesih kısıtı uygulamasının istisnaları arasında sayıldığını bildirdi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; SGK'nın açıklaması şu şekilde: "SGK, Koronavirüs salgınının istihdam üzerindeki olumsuz etkilerinden çalışanlarımızı korumak için 16.04.2020 tarihinden itibaren fesih kısıtı uygulaması getirilmiştir. Ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller görevin kasten ve sürekli ihmali, mazeretsiz işe gelmemek gibi maddelerin yanı sıra cinsel taciz, küfür, hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak gibi halleri de içermektedir. Bu hallerin tamamında iş akdinin feshi durumunda işten ayrılış işlemlerinin Sosyal Güvenlik Kurumu’na bildirimleri ‘29 nolu kod ‘ üzerinden yapılmaktadır. Birbirinden farklı fesih nedenlerinin tamamının aynı kod (Kod-29) ile bildiriminin çalışma hayatında belirsizliklere yol açtığının...