05 / 05 / 2024

Köfteci Yusuf şubeleri

Köfteci Yusuf şubeleri

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sandıkçı ve Yusuf Sandıkçı ortaklığında kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Yusuf Önder ortaklığında kuruldu.

Çiğ köfte zincirleri 50 ülkeye yayıldı!

Türkiye'de büyük ilgi gören çiğ köfte piyasası dünyada da markalaşmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok girişimci 50’den fazla ülkede çiğ köfteci dükkanı açtı...

Köfteci Yusuf Fenerbahçe'de şube açıyor!

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Haktanır tarafından kuruldu.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Yusuf Güney mimarlık şirketiyle davalık oldu!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, evini tadilat yaptırdığı mimarlık şirketiyle davalık oldu. Güney, villasının tadilat işlerinin istediği şekilde yapılmadığını ve kendisinden fazla para alındığını öne sürdü.

Batı Şeria’da Filistinlilere ait evler yıkılıyor!

İsrail askerleri tarafından Batı Şeria’daki Filistinlilere ait evler yıkılıyor. Bölgede Muhammed Tarık Dar Yusuf isimli Filistinli gencin ailesine ait ev yıkıldı.

Köfteci Ramiz 20 yeni şube açacak!

Türkiye'de 151 şubeye ulaşan Köfteci Ramiz, 20 milyon TL yatırımla Akhisar'da yeni bir tesis kuruyor. Sucuk, sosis gibi işlenmiş et ürünlerine girmeye hazırlanan şirket, ayrıca kilo ile köfte ve et satılan 'Kilogram' isimli yeni markasıyla Türkiye'ye yayılmayı planlıyor.

Köfteci Yusuf şubeleri Haberi

Köfteci Yusuf şubeleri

Bursa İznik'te 23 sene önce 150 metrekarede dört masalı bir köfteci dükkanı açan ve işe başlaya Yusuf Akkaş, büyük bir başarıya imza atarak 7 bin kişi istihdam eden restoran zincirine sahip oldu. Akşam'da yer alan habere göre, İşletmesinin büyüyeceğini henüz gençlik dönemlerinde hayal eden Akkaş, işletmenin 98 şubesi olduğunu, 2019 yılı sonunda ise 100 şubeye ulaşmayı planladıklarını belirtti.

UCUZ BÜFELER DE AÇIYORUZ 

Misafirlerine 25 TL'ye sınırsız çay, tatlı, salata ve meşrubat ve 200 gram köfteyle doyma fırsatı sunduklarını dile getiren Akkaş konuşmasına şu şekilde devam etti: “7 bin kişilik bir ekibimiz var. 2020’de 10 bin kişilik bir aile olma ihtimalimiz ve150 şube hedefimiz var. Bu arada 5-10 tane de ufak, ekmek arası konseptlerimiz oluşmaya başladı. Bunlar, daha az elemanla içeceği yanında...