09 / 08 / 2024

Köksal Ersayın kimdir

Köksal Ersayın kimdir

Simpa Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Ersayın, bugün yedisi yerli ve ikisi de yabancı olmak üzere toplam dokuz markayla Kastamonu'dan Hopa'ya kadar yaklaşık 300 bayiye ürün tedarik ettiklerini açıkladı...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun akıbeti merak ediliyor!

Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maç oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun 17 bin 160 kişilik butik stadyum haline dönüştürülmesi için projesi çizildi ancak yapımına hala başlanılmadı.

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Hüseyin Cerrahoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Köksal Ünal: Dövizden gayrimenkule geçen karlı çıkar!

Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, bankada ya da yastık altında döviz birikimi olan vatandaşları, hem ekonomiyi rahatlatmak hem de bu uygun konjonktürde alım yaparak ileride karlı çıkmaları için döviz fonlarını bozdurup gayrimenkule yatırmaya çağırdı.

Eda Köksal kimdir?

İç mimar Eda Köksal, 2 yıl önce evini dekore ettiği Emre Aydın ile 21 Ağustos 2016 tarihinde evlendi. Peki, İç Mimar Eda Köksal kimdir?

Emre Aydın iç mimar Eda Köksal'la evlendi!

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın, uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu'da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Talat Köksal: Ordu'da kentsel dönüşüm hızlıca uygulanmalı!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, Ordu’nun kentsel dönüşümde geç kaldığını açıkladı. Başkan Talat Köksal, kentsel dönüşüm projesinin Ordu’da hızlı bir şekilde uygulanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Köksal Ersayın kimdir Haberi

Köksal Ersayın kimdir

Samsun'da 1979'da faaliyete başladıklarını anlatan Simpa Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Ersayın, bugün yedisi yerli ve ikisi de yabancı olmak üzere toplam dokuz markayla Kastamonu'dan Hopa'ya kadar yaklaşık 300 bayiye ürün tedarik ettiklerini açıkladı. 


40 kişilik bir ekiple 2 bin 500 metrekaresi teşhir ve 10 bin metrekare de depolama alanına sahip olduklarını belirten Ersayın, Çorum'dan Kastamonu ve Hopa'ya kadar birçok ile hitap ettiklerini kaydetti. Firma olarak 2013'ü başarılı bir şekilde geride bıraktıklarını söyleyen Ersayın, geçen sene projelerini gerçekleştirdiklerini açıkladı. 2013'te Türkiye ortalamasının üzerinde büyüdüklerini vurgulayan Fidan, "Ancak 2014 için aynı iyimserliği söylemek çok zor. 17 Aralık olaylarının ardından büyüme hedefleri aşağı çekilerek revize edildi ve bu olaylardan en çok inşaat sektörü etkilendi. Bu etkileşim 2014 yılı hedeflerinde yeniden bir takım revizyonlar...