14 / 05 / 2024

Simpa, 300'e yakın bayiye ürün sunuyor!

Simpa, 300'e yakın bayiye ürün sunuyor!

Simpa Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Ersayın, bugün yedisi yerli ve ikisi de yabancı olmak üzere toplam dokuz markayla Kastamonu'dan Hopa'ya kadar yaklaşık 300 bayiye ürün tedarik ettiklerini açıkladı...



Samsun'da 1979'da faaliyete başladıklarını anlatan Simpa Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Ersayın, bugün yedisi yerli ve ikisi de yabancı olmak üzere toplam dokuz markayla Kastamonu'dan Hopa'ya kadar yaklaşık 300 bayiye ürün tedarik ettiklerini açıkladı. 


40 kişilik bir ekiple 2 bin 500 metrekaresi teşhir ve 10 bin metrekare de depolama alanına sahip olduklarını belirten Ersayın, Çorum'dan Kastamonu ve Hopa'ya kadar birçok ile hitap ettiklerini kaydetti. Firma olarak 2013'ü başarılı bir şekilde geride bıraktıklarını söyleyen Ersayın, geçen sene projelerini gerçekleştirdiklerini açıkladı. 2013'te Türkiye ortalamasının üzerinde büyüdüklerini vurgulayan Fidan, "Ancak 2014 için aynı iyimserliği söylemek çok zor. 17 Aralık olaylarının ardından büyüme hedefleri aşağı çekilerek revize edildi ve bu olaylardan en çok inşaat sektörü etkilendi. Bu etkileşim 2014 yılı hedeflerinde yeniden bir takım revizyonlar yapmamıza neden oldu" açıklamasını yaptı. 


Samsun'da 35 yıldan bu yana faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Ersayın, Türkiye'de özelikle kentsel dönüşüm yasası ile birlikte yaklaşık 15 milyon konut stokunun yarısının 10 yıl içinde yenileneceğinin dikkata alındığında bu alanda 600 bin yeni konut ihtiyacının ortaya çıkacağını söyledi. 



ERCAN ÜSLÜ/Dünya Focus


Geri Dön