03 / 05 / 2024

Köksal Ünal emlak

Köksal Ünal emlak

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal: “ Bağlıca, Batıkent Çakırlar, Mamak Doğukent Bulvarı, Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı, 2014’te en çok kazandıran bölgeler oldu” dedi..

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Kırsal mahallelerde emlak vergisi sorunu! Vatandaşlar emlak vergisinden muaf mı?

Kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşların emlak vergisinden muaf olup olmadığı tartışılıyor. Arazinin emlak vergisinden muaf olduğu ancak konutların olmadığı söylense de vatandaşların kafasındaki soru işareti bitmiyor. Peki, kırsal mahalleler emlak vergisinden muaf mı, değil mi? İşte detaylar...

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Özer tarafından kuruldu.

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Davut Bayazıt ve Sıddık Bayazıt ortaklığında kuruldu.

Emlakçılık belgesi nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nedir?

Emlak yetki belgesi, gayrimenkul danışmanlığı ya da emlakçılık yapmak isteyen herkeste olması gereken bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlakçılık sertifikası nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Aklife Mimarlık İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aklife Mimarlık İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir  Akkaya tarafından kuruldu.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Köksal Ünal emlak Haberi

Köksal Ünal emlak

Başkent’te gayrimenkule yatırımın 2014’te olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam edeceği öngörülüyor. Emlak uzmanları, konut kredisi faizlerinin de düşmesi halinde sektörün 2015’te geçen yıldan daha canlı performans sergileyeceğini bildiriyor.


Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal,  emlak sektörü açısından 2014 yılını değerlendirdi, 2015 yılından beklentilerini açıkladı. 


“Ne faiz, ne altın ne de döviz, emlak sektörü kadar getiri sağlamaz” diyen Ünal, gayrimenkul sektöründe kazanabilmek için doğru lokasyonda, doğru tip emlaka yatırım gerektiğini, bunun için de müşavirlik hizmetinin büyük önem taşıdığını söyledi. 


Köksal Ünal,  Ankara’da Bağlıca, Batıkent Çakırlar, Mamak Doğukent Bulvarı, Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı’nın 2014’ün en çok kazandıran bölgeleri olduğuna dikkati çekerek, şu bilgiyi verdi: 


”Şehrin gelişen yerleri buralar.  Başkentte yatırımcılar daha çok arsa alıyor. Bağlıca’daki değişim son 1 yılda yüzde...