05 / 05 / 2024

Koleksiyon Caddebostan mağazası ulaşım

Koleksiyon Caddebostan mağazası ulaşım

1971 yılından bu yana yenilikçi tasarım endüstrisi olarak ev, ofis mobilyaları, obje ve aksesuarlar tasarlayarak üreten Koleksiyon, İstanbul’un önemli bölgelerinden Bağdat Caddesi’ndeki Caddebostan mağazasını yeniledi...

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Paşabahçe, 312 metrekarelik alana sahip İstanbul Acıbadem Akasya AVM'de 44'üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün, müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Mağazalaşma atağını sürdüren Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Acıbadem’deki Akasya AVM’de 44’üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.

İntema Caddebostan mağazası mutfak katını yeniledi!

Eczacıbaşı’ nın mutfak mobilyaları alanında faaliyet gösteren markası İntema Mutfak’ ın, İstanbul Anadolu Yakası' ndaki Caddebostan mağazasındaki mutfak katı 2014’ e yenilenerek girdi. Mutfak, Selin Tümen tarafından projelendirildi...

Koleksiyon Caddebostan mağazasını yeniledi!

1971 yılından bu yana yenilikçi tasarım endüstrisi olarak ev, ofis mobilyaları, obje ve aksesuarlar tasarlayarak üreten Koleksiyon, İstanbul’un önemli bölgelerinden Bağdat Caddesi’ndeki Caddebostan mağazasını yeniledi...

Koleksiyon Mobilya 14. mağazasını Bodrum'da açtı!

Koleksiyon 14. mağazasını Bodrum Konacık Mevkii'nde açtı. 1000 metrekarelik bir alana kurulmuş olan Bodrum mağazası aynı zamanda markanın bayilik kanalıyla devreye giren 11. hizmet noktası olma özelliğini taşıyor

Koleksiyon Mobilya'nın yeni mağazası Antalya'da açıldı!

Koleksiyon Mobilya Türkiye'deki 14. mağazasını Antalya'da törenle açtı

BNG Giyim ikinci mağazasını Caddebostan’da açtı!

Ülkemizin uluslararası giyim markası BNG, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci mağazasını Caddebostan’da açtı. BNG koleksiyonlarını kendi giyim stiliyle birleştiren Nebahat Çehre de açılıştaydı.

İntema Mutfak, Caddebostan mağazası yenilendi!

İntema Mutfak tasarım ekibi tarafından tasarlanan Caddebostan mağaza mutfak katı, modern ve konforlu bir alışveriş ortamı sunuyor

BoConcept, ikinci mağazasını Karim Rashid Koleksiyonu ile Caddebostan'da açıyor!

BoConcept Etiler'den sonra ikinci mağazasını Caddebostan'da açıyor. Yeni mağazanın en büyük süprizi Karim Rashid'in BoConcept için tasarladığı “Ottawa” koleksiyonu!

Koleksiyon Caddebostan mağazası ulaşım Haberi

Koleksiyon Caddebostan mağazası ulaşım

Hizmete girdiği 2009 yılından bugüne tasarım ve sanat objelerine ev sahipliği yapan Koleksiyon Caddebostan yeni dekorasyonu ve tasarımlarıyla önümüzdeki yıla hazırlandı. Yaşam alanları için bir bütünün tüm parçalarını sergileyen 3 katlı mağaza birçok mimarın, tasarımcının özel çalışmalarını sunmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ay dünyadan ve ülkemizden birçok tasarımcının katılımıyla ‘tasarım mağazacılığı’ temasını gündeme getiren Koleksiyon, bu yaklaşımın bir uzantısını Bağdat Caddesi’ne taşıyor. Mobilyadan perdeye, cam, porselen, seramik objeden halı ve kilime uzanan bu yaklaşımla her yaşa, her zevke, her bütçeye uygun tasarımlar sunuluyor.

Caddebostan mağaza en yeni Koleksiyon tasarımlarını, Thonet, Foscarini, Slamp, Joyo gibi markaların en son ürünlerini sergiliyor. Cam sektörünün öncü kurumlarından Nason Moretti ile İlio, Çamdal ve Derin Mavi imzalı el yapımı ürünlere, Boyut Yayınları’nın özel koleksiyon kitaplarına da ev...