21 / 05 / 2024

koleksiyon ev ürüleri

koleksiyon ev ürüleri

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Ev sahibiyle kira tartışması yaşamak mı, krediyle ev almak mı? Vatandaşlar ne dedi?

Son zamanlarda artan ev fiyatları ve konut kredisi faizleri sebebiyle, ev sahibi olmak neredeyse imkansızlaştı. Peki konut yatırımı yapmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar ve vatandaşların görüşleri...

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Ev ve arsa sahipleri dikkat! Uzman isim uyardı!

AK Parti, bu hafta içinde Türkiye'nin Meclisine sunmayı planladığı yeni bir kanun teklifi ile kentsel dönüşüm sürecinde kat maliklerinin anlaşma oranlarını değiştirmeyi amaçlıyor. Bu konuyla ilgili olarak görüşleri alınan hukukçu Şeref Kısacık, kanun teklifi hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

Altın yatırımcıları dikkat! Hatice Kolçak uyardı: 400 lira birden artacak

Altın fiyatlarına ilişkin öngörüleri ile gündeme yön veren ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarını uyardı. İşte Hatice Kolçak'ın altın yorumu...

A101'de Kablosuz Süpürge 3.899, Blender Seti 799 TL'ye düştü! Anneler gününe özel kampanyayı kaçırmayın

Şubelerinde gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ev gereçleri, giyim ve aksesuarlar gibi birçok farklı kategoride ürünler bulunan A101 haftalık aktüel ürünlerini duyuran A101, bu sefer anneler gününe özel ürünleri ile gündem olacak.

Uzun yol sürüşleri için tasarlanmış Kia Niro Nisan fiyatı belli oldu! Yeni fiyatını kaçırmayın 

Kia Niro, SUV tarzı bir araç olmasına rağmen, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde rahat bir kullanım sağlar. Hem aileler hem de bireysel kullanıcılar için uygun bir seçimdir. Peki Kia Niro 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Hafif çelik evler sağlam mı? Çelik ev rüzgara dayanıklı mı?

Çelik evler, prefabrik evler kadar ilgi uyandıran yapılardan biridir. Bu yüzden de çelik evlere dair özellikler merak ediliyor. İşte çelik evlere dair araştırılan ayrıntılar!

Ahşap ev çürür mü? Ahşap evler yağmura dayanıklı mı?

Ahşap yapılar görsel açıdan pek çok kişinin aklını çelen yapılardan biri olmaktadır. Arsası olan ve ahşap ev yaptırmak isteyenler bu yapılara dair detaylı bilgi edinmek istiyorlar. İşte bu konuda merak edilenler!

Prefabrik ev sağlığa zararlı mı? Prefabrik ev rüzgarda uçar mı?

Prefabrik evlerin özellikleri tıpkı çelik evler ve konteyner evlerin özellikleri kadar merak edilip araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair sıkça sorulan sorular!

koleksiyon ev ürüleri Haberi

koleksiyon ev ürüleri

Mobilya, aydınlatma, halı-kilim ve cam-porselen aksesuar tasarımlarının sergilendiği bu yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak. 


Yaşam alanlarınıza tarih ve coğrafyalardan izler taşıyan yalın çizgisi ve 40 yılı aşkın geçmişiyle bilinen Koleksiyon’un Ankara Kavaklıdere mağazasından haberlerimiz var. Bugüne kadar toplam 1300 m2’lik alanında sadece ofis tasarımlarını bulunduran toplam dört katlı mağazanın bir özel katı da ev ürünleri için kurgulandı. Yeni yaratılan bu alanda mobilya, aydınlatma, halı-kilim ve aksesuar tasarımları ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.


Ankara için oldukça hareketli ve şık bir lokasyon olarak kabul gören Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasının yeni kurgulanan ev bölümünde, birçoğu Faruk Malhan imzası taşıyan mobilya, halı-kilim ve aksesuarları sergileniyor. Ayrıca aydınlatma kategorisinde dünya liderlerinden biri olan Foscarini tasarımlarının yanı sıra Tonon marka sandalyeler, deri malzemenin...