19 / 05 / 2024

Koleksiyon İstanbul SMD Mimarları Ağırlıyor

Koleksiyon İstanbul SMD Mimarları Ağırlıyor

Koleksiyon ile İstanbul Serbest Mimarlar Derneği’nin ortak çalışması olan mimari proje sergilerinin dokuzuncusunun konuğu CM Mimarlık

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

SMD Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMD Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Marwan Anis ve Marwan Karknawi ortaklığında kuruldu.

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Cafer Bozkurt Mimari Proje Sergisi 21 Şubat'a kadar sürecek!

Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD)’nin  ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbulSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinden Cafer Bozkurt Mimarlık proje sergisinin açılışı yapıldı.

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon İstanbul SMD Mimarları Ağırlıyor Haberi

Koleksiyon İstanbul SMD Mimarları Ağırlıyor

Koleksiyon ile İstanbul Serbest Mimarlar Derneği’nin ortak çalışması olan mimari proje sergilerinin dokuzuncusunun konuğu CM Mimarlık.


Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği’nin (İstanbul SMD) uzun soluklu ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbul SMD Mimarları Ağırlıyor” projesi CM Mimarlık’ın konuk olacağı dokuzuncu sergi ile devam edecek. 27 Şubat 2013 Çarşamba günü Koleksiyon Büyükdere Merkez Kampüsü’ndeki Koleksiyon Galeri’de açılışı yapılacak sergi CM Mimarlık’ın çalışmalarını mimarlık ve tasarım meraklılarıyla...