15 / 05 / 2024

Koleksiyon Mobilya büyükdere kampüsü

Koleksiyon Mobilya büyükdere kampüsü

''Geleceğin İş Dünyası Konferansı'' Koleksiyon Mobilya'nın Büyükdere Kampüsü'nde gerçekleştirildi

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Balhome bayiliklerle büyüyecek!

Mobilya markası Balhome bayiliklerle büyüyecek. Önümüzdeki yılın sonuna kadar dokuz franchise şube açılması planlanıyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 1 milyon ile 2 milyon TL arasında değişiyor. Şubeler için aylık 750 bin TL ciro hedefleniyor…

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Büyükdere Caddesi nazım imar planı yeniden askıda!

İstanbul Sarıyer-Kağıthane İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresi Nazım İmar Planı itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

QZENS Mobilya en hızlı büyüyen şirketler arasında!

Halil İbrahim ve Yılmaz Doğan’ın 2003 yılında 160 metrekarelik bir atölyede kurduğu “QZENS Mobilya”, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

Koleksiyon Mobilya büyükdere kampüsü Haberi

Koleksiyon Mobilya büyükdere kampüsü


     Konferansa ilişkin yapılan açıklamada, Koleksiyon Mobilya'nın ana sponsorluğunda, HRdergi tarafından düzenlenen önümüzdeki 10 yılda iş hayatında nelerin değişebileceğine dair fikirlerin tartışıldığı ''Geleceğin İş Dünyası Konferansı''nın Koleksiyon Mobilya'nın Büyükdere Kampüsü'nde gerçekleştirildiği duyuruldu. 

     Açıklamaya göre, önümüzdeki yıllarda iş hayatının yaratıcı çalışma temposuna ayak uydurabilen ve adeta birer fikir fırını gibi çalışarak ezber bozan yenilikçi ofis tasarımlarının önemine de işaret edilen, çalışma hayatının geleceğine ilişkin öngörüler ile önerilerin paylaşıldığı konferansa, iş dünyasının temsilcileri, yönetim ve insan kaynakları danışmanları katıldı. 

     Konferans kapsamında, önümüzdeki 10 yılda iş hayatında nelerin değişebileceğine dair fikirler tartışılırken, ''Çalışma hayatında yeni eğilimler, ezber bozan yaklaşımlar'' konu başlığıyla gerçekleştirilen konferansa Fütürist Ufuk Tarhan, Youtholding Chief Youth Officer Emrah Kaya, PwC Türkiye İK Danışmanlığı Direktörü Murat Demiroğlu,...