03 / 05 / 2024

Koleksiyon Mobilya İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergi

Koleksiyon Mobilya İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergi

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya ’nın düzenlediği mimari projeler sergisinin 11. 'si Perşembe yani 19 Aralık 2013 ’te Koleksiyon Galeri ’de hayata geçiyor…

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Cafer Bozkurt Mimari Proje Sergisi 21 Şubat'a kadar sürecek!

Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD)’nin  ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbulSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinden Cafer Bozkurt Mimarlık proje sergisinin açılışı yapıldı.

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı!

İstanbul'da gerçekleştirilecek İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Fuar için Avrupa turuna çıkan MOSDER yöneticileri Almanya’da düzenlenen WOM Mobilya Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı!

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı. MOSDER Başkanı Doğan: "10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ancak yeni pazarlarla ulaşabiliriz" dedi.

İstanbul Mobilya Fuarı 10 Ocak'ta başlayacak!

TÜYAP ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 10-15 Ocak 2017 tarihlerinde 13. kez kapılarını açacak.

İstanbul Mobilya Fuarı 10-15 Ocak'ta!

10-15 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı 2017'nin dünya mobilya trendlerini belirleyecek

Dap Yapı, Kelebek Mobilya’yı tercih etti!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile İstanbul Pendik’te bulunan İstmarina Projesi’nin tüm mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapılar, banyo ve süpürgelik işlerini yapmak üzere anlaştı.

Massa Mobilya İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı!

İzmir’in prestijli markası Massa Mobilya, büyük bir hızla gelişen yapılaşmanın içinde kendine hızlı bir şekilde yer buldu. Firma İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı.

Y.K.O Harman Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları Tekstil Kuyumculuk İnş.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Y.K.O Harman Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları Tekstil Kuyumculuk İnş.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb Ataşehir'de açıldı.

Evgör Mobilya'dan 23 Nisan'a özel yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor. Dünyanın tek çocuk bayramına özel bu fırsattan yararlanmak isteyenler, Evgör Mobilya’nın İstanbul’daki mağazalarına gelerek alışverişlerini yap

Highpoint Market Mobilya Fuarı'na milli katılım!

Amerika Birleşik Devletleri mobilya sektörünün buluşma noktası Highpoint Market’te Türkiye rüzgarı esiyor. 20 Nisan’da son bulacak Highpoint Market Mobilya Fuarı’nın Bahar dönemine, İstanbul İhracatçı Birlikleri ile milli katılım düzenlendi.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Koleksiyon Mobilya İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergi Haberi

Koleksiyon Mobilya İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergi


Koleksiyon Mobilya’nın İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (ISMD) ile düzenlediği mimari projeler sergisinin 11.’si

ünlü mimar Cafer Bozkurt ile bu Perşembe yani 19 Aralık 2013’te Koleksiyon Galeri’de hayata...