01 / 05 / 2024

komagene yurtdışı şubeleri

komagene yurtdışı şubeleri

Bu yıl 1.050 şubeye ulaşmayı hedefleyen Komagene, yeni iş modeli geliştirdi. Komagene; bu yıl sonuna kadar 10 bin TL+KDV franchise bedeli almayacak. Üstelik açılışta da bayiye 100 kilo çiğ köfte hediye edecek.

Komagene Çin'de ilk Türk döner zinciri şubesini açtı!

Çiğköfte markası Komagene Çin'deki ilk döner şubesini Ningşia Hui bölgesinde açtı

Komagene bu yıl yurtdışında 35 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bu yıl 1.050 şubeye ulaşmayı hedefleyen Komagene, yeni iş modeli geliştirdi. Komagene; bu yıl sonuna kadar 10 bin TL+KDV franchise bedeli almayacak. Üstelik açılışta da bayiye 100 kilo çiğ köfte hediye edecek.

İstikbal yurtdışı mağaza sayısını 350’ye çıkaracak!

Mobilya sektöründe ‘küresel marka’ olma hedefiyle yol alan İstikbal Mobilya, yurtdışı mağaza sayısını kısa zamanda 350’ye, 150 milyon dolar seviyesindeki mobilya ihracatını ise birkaç yıla kadar 300 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor.

Burhan Özdemir: Yurtdışı müteahhitlik sektörüne devlet desteği sağlanmalı!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, Türkiye' nin 2023 hedeflerinde yurtdışı müteahhitlik sektörüne düşen 100 milyar dolarlık paya nasıl ulaşabileceğinin yol haritasına ilişkin konuştu...

Royal Halı yurtdışı satış payını yüzde 25'e çıkaracak!

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu büyümeye devam ettiklerini ve hedeflerinin bir dünya m arkası haline gelmek olduğunu söyledi. Nakıboğlu, yüzde 22 olan yurtdışı satış paylarını, yüzde 25’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

İzmir Metrosu yurtdışında örnek gösteriliyor!

Hizmet kalitesini kanıtlayan İzmir Metrosu, başarılı işletmecilik modeliyle yurtdışında da örnek gösteriliyor. TSE ile yapılan işbirliği çerçevesinde Suudi Arabistan’dan eğitim için gelen denetçiler Metro A.Ş.’deki incelemelere katıldı

Tasarım Çelik, uluslararası projelerle yurtdışına odaklandı!

Tasarım Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Cenani Yılmaz, 2004'ten bu yana ulusal ve uluslararası çelik yapıların projelerinde yer aldıklarını bildirdi. Tasarım Çelik son dönemde uluslararası projelerle yurtdışına odaklandı...

Yurtdışındaki Türkler 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nasıl oy kullanacak?

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı, yurtdışında bulunan Türkler'in 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde nasıl oy kullanabileceğini açıkladı... İşte gurbetçilerin Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanma yolları ve şartları...

Köfteci Ramiz yurtdışındaki ilk şubesini ay sonunda Köln'de açıyor!

Bugün, 27 ilde 136 şubesi bulunan Köfteci Ramiz, yıl sonu itibarı ile yurtdışına açılıyor. Eylül’e Almanya’nın Köln kentinde ilk yurtdışı şubesini açacak olan şirket, önümüzdeki yıl 5 şubeye ulaşacak.

Uğur Dumankaya: Yurtdışı satışlarımız yüzde 30 arttı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya döviz kurundaki artışın yurtdışı satışlarına olumlu etki ettiğini ve konut satışlarını artırdığını belirtti. Dumankaya, "İç satışlardaki düşüşe rağmen yurtdışı satışlarımız %30’lar seviyesine çıktı."

Limakport yurtiçi ve yurtdışında yeni yatırım fırsatları kolluyor!

250 milyon dolar olarak öngörülen inşaat, makine ve ekipman yatırımının yüzde 94'ünü tamamlayan şirket konteyner kapasitesini 1 milyon TEU'ya çıkardı. Limakport, limancılık sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım fırsatlarını değerlendiriyor...

Türk liman işletmecilerinin yurtdışındaki liman yatırımları artıyor!

Türk liman işletmecilerinin yurtdışındaki yatırımları da hızla artıyor. Türkiye genelinde 4 limanı bulunan ve limancılıkta 2 milyar dolar büyüklüğe ulaşan Yıldırım Holding, yurtdışında liman yatırımlarını sürdürüyor.

Penti yurtdışındaki mağaza sayısını arttıracak!

Geçtiğimiz yılı 400 milyon TL ciro ile kapatan ve bunun yüzde 25’ini ihracattan elde eden Penti, yurtdışı ağırlığını artıracak. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, bu yolda yeni şirket avında olduklarınıaçıkladı.

Eczacıbaşı Yapı'nın yurtdışındaki ilk seramik sağlık gereci üretim tesisi açıldı!

VitrA markalı ürünlerini 75’ten fazla ülkeye ihraç eden Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, büyüme stratejisi doğrultusunda yurtdışı yatırımlarını sürdürüyor. Eczacıbaşı Yapı'nın yurtdışındaki ilk seramik sağlık gereci üretim tesisi açıldı.

komagene yurtdışı şubeleri Haberi

komagene yurtdışı şubeleri

Türkiye’nin en büyük etsiz çiğ köfte franchising ağı olan Komagene, bir yandan yurt içinde 1.000 şubenin üzerine çıkma planları yaparken bir yandan da yurt dışında büyümeyi planlıyor. Bu yıl sonuna kadar Türkiye’de 1.050, yurt dışında 35 şubeye ulaşmak isteyen şirket, yurt içinde yeni iş modeliyle büyüyecek. Yıl sonuna kadar bayilik için 10 bin TL+KDV bedelini almamaya karar veren şirket, açılışta da 100 kilo çiğ köfte hediye edecek.

Komagene Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Tekdemir, “Sadece kurulum ve işletme giderlerini karşılayarak Komagene franchise işletmesi olabilme imkanı sunuyoruz. Yeni iş modelimizle Türkiye’nin en fazla talep alan franchise ağına sahibiz. Komagene franchising sistemi, 20-40 bin TL arası bir bütçe ile sürekliliği olan ciddi bir gelir sağlanmasına olanak sağlıyor. 2016 hedefi olarak Türkiye’de 870 olan...