20 / 05 / 2024

kombi bakımı önemli midir

kombi bakımı önemli midir

İGDAŞ Teknik Şefi Nusret Alkan, "Hem emniyet hem de doğalgazın tasarruflu kullanımı için kombi, şofben ve sobanın yıllık en az bir kere yetkili servislerince bakımlarının yaptırılması lazım" dedi.

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Ev sahibi ve kiracılar bunu merak ediyor! Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı masrafları kime ait? İşte cevabı...

Kışın yaklaşması ve havaların soğuması ile beraber kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile konut sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya aitken parça değişikliği ve tamir konut sahibinin sorumluluğunda yer alıyor. İşte yasal hakların detayları...

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan'dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaşlı bakım sigortası müjdesini verdi. Söz konusu sigorta ile ilgili aylarca çalıştıklarını söyleyen Bakan Işıktan, çok önemli bir hizmet olacağının altını çizdi. İşte ayrıntılar..

Evde bakım aylığı alanlar için son dakika kararı çıktı! Ödemeler bundan böyle bu şekilde yapılacak

Son dakika kararıyla beraber evde bakım aylığı ödemelerinde önemli farklılıklar yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakım aylığı alan vatandaşlar için yeni bir yönetmelik paylaşıldı. Yeni düzenlemelere göre, evde bakım aylığı başvurusu, değerlendirme ve ödeme aşamalarında değişiklikler

Evde bakım ayı nisan ayı ödemeleri hesaplara geçti mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan evde bakım aylığı alan vatandaşlar aylıkların hesaplara geçip geçmediğini kontrol ediyor. Konu hakkında önemli gelişmeler yaşandı.

Aile Destek bir yana Evde Bakım ödemeleri zam aldı mı?

Aile Destek ödemesi alan vatandaşlar zam alıp almadıklarını görmek için şubat ayını bekliyor. Bu durum bir yana, evde bakıma aylıklarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, evde bakım için ödedikleri miktarı duyurdu...

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli!

Baumit Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter, yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli şeklinde açıklama yaptı.

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

İstanbul, kamu yatırımları bakımından ilk sırada yer alıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli merkezi olan İstanbul, nüfus yoğunluğu ve ekonomik rakamların dışında kamu yatırımları bakımından da birinci sırada yer alıyor.

Airfel'den kombi bakım hizmetlerinde yüzde 20 indirim!

Kullanıcılarını güvenli bir şekilde kışa hazırlamak için “Kombi Bakım Kampanyası’ düzenleyen Airfel, 30 Aralık 2015 tarihine kadar müşterilerine yüzde 20’ye varan indirimle bakım hizmeti sunuyor.

İGDAŞ'tan baca temizliği ve kombi bakım uyarısı!

İGDAŞ, baca temizliği, kombi, şofben, soba gibi yakıcı cihaz bakımlarının bir an önce yapılmasını önerdi. İGDAŞ, doğalgaz ile alakalı sorunların yetkili kişilerce giderilmesi gerektiğini belirterek, menfezlerin asla kapatılmaması gerektiğinin altı çizdi.

kombi bakımı önemli midir Haberi

kombi bakımı önemli midir

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ (İGDAŞ) Teknik Şefi Nusret Alkan, "Hem emniyet hem de doğalgazın tasarruflu kullanımı için kombi, şofben ve sobanın yıllık en az bir kere yetkili servislerince bakımlarının yaptırılması lazım" dedi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Alkan, doğalgazın doğru kullanıldığında en güvenli yakıt olduğunu belirterek, doğru kullanım anlamında dairelere ve ticari mahallere doğalgazın ilk verildiği andaki şartların sürdürülebilir olması gerektiğini vurguladı.


Gaz açıldıktan sonra kullanıcı tarafından tesisatlara İGDAŞ'ın bilgisi dışında kesinlikle müdahale edilmemesi gerektiğini ifade eden Alkan, şöyle konuştu:


"Cihaz yeri değişikliği, boru tesisatının güzergah değişikliği gibi değişikliklerin abonenin kendi inisiyatifiyle yapılmaması gerekir. Bunlar yapılmadığı takdirde ve gerekli yıllık periyodik bakımların da yapılması durumunda doğalgazla ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanması ihtimali yok denecek kadar azdır. Yakıt cihazlarımız olan kombi,...