07 / 05 / 2024

Kömür ocağı göçük

Kömür ocağı göçük

Şırnak'ta özel sektöre ait kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. İlgili bölgeye çevre illerden İl Afet ve Durum Müdürlüğü ekiplerinin de çağrıldığı belirtildi...

Binaların zemin katlarından kırılarak göçmesi nasıl engellenir? İnşaat Yüksek Mühendisi tek tek açıkladı!

Prof. Dr. İnş. Yük. Müh. Necdet Torunbalcı, X sosyal medya hesabından, binaların zemin katlarından kırılarak göçmesinin nasıl engelleneceğini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...  

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

17 bankadan 9’u kömür projelerini finanse etmeyecek!

Türkiye’deki 17 bankanın iklim değişikliğiyle mücadelede attığı adımları mercek altına alan rapora göre, 2022’den bu yana bir banka daha yeni kömür projelerini finanse etmeyeceğini açıkladı ve rakam 9’a yükseldi.

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

BİM’de tek kullanımlık masa örtüsü 25 TL’ye, mangal kömürü 140 TL’ye, dilimli sucuk 59,75 TL’ye düştü!

BİM Market’in 23 Mayıs Salı günü indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken tek kullanımlık masa örtüsü 25 TL’ye, mangal kömürü 140 TL’ye, dilimli sucuk 59,75 TL’ye düşecek. İşte 23 Mayıs tarihli BİM fiyat listesi

İhtiyaç sahiplerine müjde! Belediye yardım başvuru ekranı burada! Odun/kömür, erzak, gıda, giyim yardımı...

Dar gelirli ailelere yönelik belediye yardım başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabı merak konusu oldu. Odun/kömür, erzak, gıda, giyim gibi pek çok konuda sağlanan yardımlara başvurular internetten gerçekleştirilebiliyor.

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Maaşlara ek 1000 TL'lik doğal gaz desteği yapılacak! Isınma (kömür, odun) yardımı kimlere verilecek?

Milyonlarca çalışana 1000 TL'lik doğalgaz ve ısınma (odun, kömür) desteği sağlanacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu destekten faydalanacak. Peki, 1000 liralık doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Budak tarafından kuruldu.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Kömür ocağı göçük Haberi

Kömür ocağı göçük

Edinilen ilk bilgiye göre, merkeze bağlı Ara köyünde özel sektöre ait kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Enkaz altında 3 işçi ile kömür yüklemek üzere alanda bulunan bir kamyonun kaldığı bildirilirken, kurtarma çalışmalarına katılmak üzere çevre illerden İl Afet ve Durum Müdürlüğü ekiplerinin de çağrıldığı...