12 / 05 / 2024

kömür ve doğalgaz santrali özelleştirme

kömür ve doğalgaz santrali özelleştirme

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız 16 tane yerli kömür ve doğalgaz santralinden oluşan zincirin hemen hemen tamamını belli bir süreçte özelleştirmeyi düşündüklerini açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı için sözlü sınav detaylarının belli olduğunu kaydetti. Buna göre yapılacak olan sözlü sınav detayları neler ve başvurular nereye yapılacak? 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 47 Memur personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde görevlendirmek üzere 47 memur personel alımı yapma kararı almıştır. Bu alımlar, en az lise mezunu adaylar arasından yapılacaktır ve KPSS puanı da değerlendirilecektir. Belirli şartlar ve kanun kapsamında yapılacak olan alımların detayları haberde...

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan sürpriz personel alımı! Birçok kadro için personel alınacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek adayların en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerektiği öğrenildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığından duyuru! 127 personel alımı yapılacak! İşte şartlar ve detaylar!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni personel alımını duyurdu. Bakanlık 127 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru için şartlar belli oldu. İşte detaylar!

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Bakanlıkta çalışmak isteyenlere müjde! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 165 personel alımı yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 156 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair detaylar!

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

kömür ve doğalgaz santrali özelleştirme Haberi

kömür ve doğalgaz santrali özelleştirme


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2014 ve 2015 her ne kadar seçim yılları olsa da programlarını kesintiye uğratmayacaklarını belirterek, 16 tane yerli kömür ve doğalgaz santralinden oluşan zincirin hemen hemen tamamını belli bir süreçte özelleştirmeyi düşündüklerini açıkladı. 


Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz ve beraberindeki heyeti kabul eden Bakan Yıldız, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Yıldız, Irak Petrol Bakanı Abdulkerim Luaibi’nin geçen hafta Türkiye geldiğini ve Bağdat ile Erbil arasında yürütülen görüşmeler kapsamında bir komite kurulduğunu söyledi. Bağdat ile Erbil’in uzlaşıyor olmasının Irak açısından, ülkenin normalleşmesi açısından ciddi bir artı getireceğini kaydeden Yıldız, “Petrol gelirleri artacaktır. Günlük 1.5 milyon varillik bir petrol üretimini ister kuzeyiyle, ister güneyiyle gerçekleştiriyor olmak Irak için çok önemli bir avantajdır, ama...