30 / 04 / 2024

komüt

komüt

Konya'daki müteahhitlerin birleşmesi ile kurulan Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) iftarda buluşturdu. Yatağanlı Osmanağa'da gerçekleşen iftara çok sayıda müteahhit, sektör temsilcisi, inşaat malzemesi satıcısı katıldı.

2014'te Konya'da 500 bina yıkıldı!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden uzmanlarında katıldığı toplantıda, 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi ile ilgili kanun hakkında birlik üyelerine bilgi verildi.

Konya Müteahhitler Birliği kuruldu!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği kuruldu. İlk toplantısını hizmet binasında yapan birliğin başkanlığını Ekrem Demirci üstlendi. Birliğin ilk toplantısı yönetim kurulu ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Konya Müteahhitler Birliği ilk toplantısını yaptı!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği kuruldu. İlk toplantısını hizmet binasında yapan birliğin başkanlığını Ekrem Demirci üstlendi. Ahmet Özcan Caddesi'ndeki yeni hizmet binasında faaliyetlerine başladı.

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile komşusu arasında yaşanan sıkınıtıda kiracı evden çıkartılır mı?

Kiracı ve ev sahipleri arasında son zamanlarda yaşanan sorunların yanı sıra, kiracıların komşuları ile olan sıkıntıları da evden çıkarılmaya yol açabileceği kaydedildi. Buna göre ev sahiplerinin yasal hakları ve çıkarılma sürecinin nasıl işlediği önemli bir detay. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de yaşayan yabancı sayısının Bulgaristan nüfusunu geçtiğini belirtti. Ayrıca, Gökçe yabancıların Türkiye genelinde 1 milyon 518 bin 462 konutu kullandığını söylüyor.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Gürültücü komşu nereye şikayet edilir?

Apartman ve sitelerde en çok yaşanan sorunlardan biri gürültü şikayeti olarak karşımıza çıkıyor. Peki, gürültücü komşu için ne yapılır? Gürültücü komşu nereye şikayet edilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 410 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından açıldı.

Kötü komşuyla nasıl mücadele edilir?

Çoklu yaşam alanlarından biri olan apartmanlarda yaşanan en büyük sorun komşuluk ilişkileri oluyor. Peki, sorun çıkaran komşu için neler yapılabilir? Hangi durumlarda komşularımızı şikayet edebiliriz?

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Derya Şensoy: Annem yan komşum!

Oyuncu Derya Şensoy, “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programında kendisiyle ilgili bilinmeyenlerden bahsetti. Annesi Derya Baykal’ın yan komşusu olduğunu anlatan Şensoy, bu sayede yemek derdinden kurtulduğunu söyledi.

Gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Çevre Kanunu’na göre 2021 yılında gürültü yapan komşunun ödeyeceği ceza artırıldı. Peki gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir? Gürültü yapan komşu ne kadar ceza alır? İşte tüm merak edilenler...

Ev alma, e-komşu al!

Eskiden kapısını tıklattığınız komşunuza artık telefon üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Pandemi süreci boyunca komşular arasında yapılan yardımlaşmanın ön plana çıkması, komşuluk üzerine sosyal platformların hızla artmasına neden oldu.

Konutta stoklar bitiyor! Fiyatlar artacak!

KOMÜT Başkanı Adem Bulut, müteahhitlerin ellerindeki konut stokunun bitme noktasına geldiğini belirtti. Bulut, stokalrın bitmesine bağlı olarak fiyatların artacağına dikkat çekti.

Komşularla uyuşmazlıkta arabulucuya gidilir mi?

Komşunuzla yaşadığınız her türlü hukuki sorunun mahkemesiz, pratik, hızlı ve kolay bir başka çözüm yolu var. İşte bunun için yapmanız gerekenler...

Kötü komşuyla mücadele yolları!

Gürültü yapan, rahatsız eden komşunuzun bu hareketleri Kat Mülkiyetleri Kanunu’ndaki sınırları aşıyorsa ve ‘çekilmez bir hal’ aldıysa katlanmak zorunda değilsiniz. İşte kötü komşuyla mücadele yolları...

komüt Haberi

komüt

Konya'daki müteahhitlerin birleşmesi ile kurulan Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) iftarda buluşturdu. Yatağanlı Osmanağa'da gerçekleşen iftara çok sayıda müteahhit, sektör temsilcisi, inşaat malzemesi satıcısı, hazır beton sektörü temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci ve başkan yardımcıları misafirler ile yakıııdan ilgilendi. Kısa bil' konuşma yapan Başkan Demirci, "KOMÜT olarak yeni kurulmamıza rağmen sektörümüzdeki birlikteliği çok şükür sağladık. Meslektaşlarımızın gayreti üzerine kısa sürede etkin ve emek bir STK olduk. Bu noktada bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bugün de siz değerli dostlarımızla iftarda bir araya geliyoınz. Yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelip hasbihal etmek bizlere büyük mutluluk verdi. Şimdiden hepinizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı şahsım ve KOMÜT adına tebrik ediyor, katılımlarınızdan dolayı...