17 / 05 / 2024

konak 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları

konak 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, periyodik toplantılarla sık sık bir araya geldiği mahalle muhtarlarını bu kez 'çat kapı' yerlerinde ziyaret etmeye başladı. Pekdaş, vatandaşlara kentsel dönüşüm ve imar konularında bilgi verdi.

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Abdül Batur'dan Konak kentsel dönüşüm açıklaması!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2022 senesinin ilk meclis toplantısında Konak'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirtti.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için yargı kararları bekleniyor!

İzmir Konak'ı dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. 

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

İzmir Konak’a kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Hatay bölgesinde yer alan riskli yapıların dönüşümüne ilişkin kararı bir sonraki aya bırakmadı ve belediye meclisini olağanüstü topladı.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri ile görsel kirliliğin ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için planlamalar hız kesmiyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, görevi sırasında ilçede gerçekleştirdiği projelere ilişkin konuştu. Gelecek planlarını da paylaşan Batur, İzmir Konak'taki dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler verdi.

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

Konak'ta kentsel dönüşümde sürdürülebilir enerji ve çevre ön planda!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, dünyanın en büyük çevreci girişimlerinden olan “Başkanlar Sözleşmesi”ni imzaladı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kentsel dönüşümde sürdürülebilir çözümlere öncelik verdiklerine de vurgu yaptı.

İzmir Konak'taki kentsel dönüşüm muhtarlara anlatıldı! 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Beştepeler bölgesinin kentsel dönüşümü için hazırlanan planları mahallenin muhtarlarına anlattı.

konak 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

konak 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, periyodik toplantılarla sık sık bir araya geldiği mahalle muhtarlarını bu kez 'çat kapı' yerlerinde ziyaret etmeye başladı. İki günde dokuz mahalleye birden giden Başkan Pekdaş, muhtarlardan gelen talepleri değerlendirdi, mahalle sakinlerinin sorunlarını tek tek dinledi. Ziyaret maratonuna Atilla Mahallesi ile başlayan Başkan Pekdaş'ı Mahalle Muhtarı Ali Çatkın karşıladı. Muhtar Çatkın ile birlikte sokakları gezen Başkan Pekdaş, Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen yol yapım ve kaldırım çalışmalarını denetledi. Proje sorumlularından bilgi alan Pekdaş, özellikle engelli ve ileri yaştaki vatandaşların sokaklarda rahat yürüyebilmelerini sağlayan kaldırım standartlarına titizlikle uyulması konusunda uyanda bulundu. Mahalle sakinleriyle sohbet de eden Başkan Pekdaş, bir vatandaştan gelen kaldırımlarla ilgili talep üzerine ilgili müdürü cep telefonundan arayarak gerekenin yapılması konusunda talimat verdi. Pekdaş'ın ilk...