28 / 04 / 2024

konak belediyesi fen işleri

konak belediyesi fen işleri

İzmir'in Konak Çankaya semtindeki eski tütün deposu binası, Fen İşleri tarafından depreme dayanıklı ve kullanılabilir hale getirilerek Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü binası olarak hizmet verecek...

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Konak Belediyesi'nden Mart 2021'e kadar kira desteği!

Salgın sürecinin başında aile hekimliklerinin hizmet sunduğu ve Roman vatandaşların yaşadığı konutları ile esnafın olduğu mülklerinden kira almayı kesen Konak Belediyesi, desteğini mart ayına kadar uzattı.

Konak Belediyesi'nden satılık 21 daire!

Konak Belediyesi mülkiyetinde yer alan 21 adet daireyi satışa çıkardı. İhale 3 Eylül 2020 Perşembe günü gerçekleşecek.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

İzmir Konak'ta kat karşılığı inşaat ihalesi 3 Ağustos'ta!

İzmir Konak Belediyesi kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor. İhale 3 Ağustos'ta yapılacak..

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Konak'a 2 dev tesis geliyor!

İzmir Konak Belediyesi, bu yıl temelini atacağı iki dev proje için ihale sürecine girdi. Gültepe ve Toros'ta inşa edilecek iki yeni spor kompleksi ve kapalı pazaryeri için Mayıs'ta ihaleye çıkılacak.

konak belediyesi fen işleri Haberi

konak belediyesi fen işleri

Konak Belediyesi Fen İşleri tarafından 2011 yılında tadilatına başlanan bina, güçlendirme çalışmalarıyla depreme dayanıklı hale getirildi. 12 bin metrekare alana sahip binanın bodrum katında 20 araçlık otopark da bulunuyor. Yapılan iklimlendirme sayesinde binadaki her alan sabit sıcaklıkta kalabileceği belirtildi. Olabilecek yangınlara karşı suyla söndürmenin yanında gazla söndürme sisteminin de oluşturulduğu binanın harcamaları Valilik İl Özel İdaresi ile Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından karşılandığı öğrenildi. 


Konak Belediyesi Fen Işleri'nin teknik ve kontrollük hizmeti verdiği bina, 9 milyon liraya mal olan binada Terörle Mücadele Şube müdürlüğü, İkmal Şube Müdürlüğü, Bütçe Şubesi ve Mobese Yedekleme Birimleri binada hizmet...