16 / 05 / 2024

konak belediyesi kent park açılışı ne zaman

konak belediyesi kent park açılışı ne zaman

İzmir’in yeşille buluşması tüm hızıyla devam ediyor. Konak Belediyesi’nin kente nefes aldıran projeleri birbiri ardına hayata geçiyor. Konak Belediyesi’nin doğa dostu projesi ‘Çınarlı Kent Parkı’ İzmir halkıyla buluşuyor...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İBB Kent Lokantası menü fiyatları kaç TL?

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Lokantası menüsü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençler ile birlikte Kent Lokantası’nı açtı. İşte detaylar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

konak belediyesi kent park açılışı ne zaman Haberi

konak belediyesi kent park açılışı ne zaman


İzmir’in yeşille buluşması tüm hızıyla devam ediyor. Konak Belediyesi’nin kente nefes aldıran projeleri birbiri ardına hayata geçiyor. 7 bin ağaçlık Çınartepe Kent Ormanı açılışının hemen sonrasında Konak Belediyesi’nin doğa dostu projesi ‘Çınarlı Kent Parkı’ da İzmir halkıyla buluşuyor.


15 dönüm alana yayılan, zengin bitki çeşitliliği ve ağaçlarıyla yıllardır bir köşede bekleyen Çınarlı’daki alan Konak Belediyesi’nin çalışmalarıyla İzmir’e yakışan, çağdaş, nefes aldıran, doğayla buluşturan Çınarlı Kent Parkı’na dönüştü. Çınarlı Kent Parkı çalışmalarında yol ve bina yapmak için ağaçları kesmek yerine parkta gerçekleştirilen tüm mimari çalışmalar ağaçların konumuna göre düzenlendi. Şehrin ortasında yer alan ve ulaşımı çok kolay olan Çınarlı Kent Parkı Metro Stadyum İstasyonunun tam karşısında yer alıyor.


Doğayı şehrin ortasına taşıyan Çınarlı Kent Parkı açılışı 15 Mart Cumartesi günü İzmir halkının...