30 / 04 / 2024

Konak Tünelleri bitti mi

Konak Tünelleri bitti mi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir trafiğine büyük ölçüde nefes aldıracak Yeşildere-Konak arasında inşa edilen Konak Tünelleri'ni hizmete açtı. Davutoğlu, tünellerdeki ilk yolculuğu da eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte kendisinin kullandığı araçla yaptı.

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

İzmir Milli Emlak'tan 27.3 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir ili, Konak, Tınaztepe, Kocatepe, Dumlupınar ve Subaşı ilçelerinde yer alan 13 gayrimenkulü 27 milyon 273 bin 150 TL'ye satıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Güzeldere Tünelleri 2022'ye kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Güzeldere Tünellerini 2022'ye kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

Ankara-Sivas demiryolu projesinde son durum ne?

Ankara-Sivas demiryolu projesi kapsamındaki güvenlik tünelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ovit Tüneli bitti, Rize-Artvin Havalimanı bitmek üzere!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Ekonomiye Değer Katan Rize'nin Yıldızları" vergi ödül töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, projeler ve vergi indirimiyle ilgili konuştu.

Honaz Tünelleri'nde ışık göründü!

Antalya-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen Honaz Tünelleri'nde ışık göründü. 600 metrelik Honaz Tünelleri için ışık görüntü töreni düzenlendi...

Konak Tünelleri bitti mi Haberi

Konak Tünelleri bitti mi


Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitingin ardından İzmir trafiğine büyük ölçüde nefes aldıracak Yeşildere-Konak arasında inşa edilen Konak Tünelleri'ni hizmete açtı. "Bu tüneller AK Parti'nin yerel yönetimlerde farkını ortaya koyuyor. Kazansak da kaybetsek de sözümüzü tutuyoruz" dedi. Davutoğlu, tünellerdeki ilk yolculuğu da eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte kendisinin kullandığı araçla yaptı.


Tünellerin açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, tünel projesini başlatan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti'li milletvekilleri ve adaylar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı Yeşildere'ye bağlayan tünellerin İzmir'in trafiğini rahatlatacağını belirten Davutoğlu, "Şimdi İzmir'de tarihi bir adım atıyoruz. Türkiye açısından da, İzmir açısından da önemli bir proje. Konak Tünelleri 1674 metre...