03 / 05 / 2024

Konforist oda fiyatları

Konforist oda fiyatları

Öğrencilerle görüşülerek, onların istek ve beklentisi doğrultusunda inşa edilen Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu Konforist, tıpkı 5 yıldızlı bir otel gibi her şey dâhil 925 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

KYK yurt ücretlerinde son dakika gelişmesi! Yurtlarda kalacak öğrenciler mutlaka baksın!

​​​​​​​KYK yurt ücretlerinin ne kadar olduğu, müracaat edecek öğrenciler tarafından merak ediliyor. 6 çeşit tipte öğrencilere olanak sağlayan yurtların oda fiyatları sunduğu imkân kapsamında değişiyor.

Kiralık ranza dönemi başladı: İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Başka şehirlerde eğitim alacak gençler, bugünlerde barınma sınavıyla karşı karşıya kaldı. Son günlerde paylaşımlı odalar gündem oldu. Peki İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Sonunda bu da oldu! İstanbul’da tek oda için 8.500 TL kira istiyor! Duyanın ağzı açık kaldı!

Kira fiyatlarının her geçen gün arttığı İstanbul’da oda kiralama fikri her geçen gün daha da yaygın hale geliyor. Büyükşehirlerde oda fiyatları kiralık konut fiyatlarıyla yarışır duruma geldi. Öyle ki tek bir odanın aylık kirası 8 bin 500 liraya kadar çıkıyor.

Otel odalarına yüzde 43 zam! İstanbul’da oda fiyatları 2 bin 790 liraya yükseldi!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) rakamlarına göre, 2022'de ülke genelinde otel doluluk oranları önceki yıla göre yüzde 28’lik artış gösterdi. İstanbul’da oda fiyatları 91 Euro’dan,136.8 (2790 TL) Euro’ya kadar çıktı.

Otel doluluk oranları 2022 yılında yüzde 28 arttı!

TÜROB tarafından açıklanan resmi verilere göre, 2022 yılında Türkiye genelinde otel doluluk oranları yüzde 66,7'ye çıktı. Mega kent İstanbul doluluklarda, Antalya ise oda fiyatlarında genel ortalamayı yükselten kentler oldu.

Kurban Bayramı’nda tatil planı yapanlar dikkat! Oda fiyatları kaç liradan başlıyor?

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, tatile gitmeyi düşünenler için Akdeniz ve Ege kıyılarındaki tesislerdeki fiyatlara dair bilgilendirme yaptı. İşte detaylar...

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

Novu Kız Öğrenci Rezidansı oda fiyatları!

Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nda fiyatlar 1.195 TL'den başlıyor. Novu Kız Öğrenci Rezidansı, Nef konseptinde tasarlandı...

Tayland'ın ilk helal oteli El Meroz açıldı!

Bir yılda yaklaşık 30 milyon yabancı turist ağırlayan Tayland'da, ilk helal otel açıldı. Dört yıldızlı olan otelde oda fiyatları 116 dolardan başlayıp 1445 dolara kadar çıkabiliyor.

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları!

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları belli oldu. Ön taleplerin toplandığı Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında açılacak...

İstanbul’daki otellerin oda fiyatları yüzde 4.1 geriledi!

Rus turist sayısındaki düşüşü telafi etmek isteyen turizmciler, yerli turiste indirim imkanları sunuyor. Yerli turist bu yıl Ramazan Bayramı’nda Antalya’da geçen yıla göre ortalama yüzde 20 daha ucuza tatil yapma imkanı bulacak.

İstanbul'daki otellerin oda fiyatları geriledi!

STR Global’in raporuna göre İstanbul’da mayıs sonu itibarıyla otel dolulukları geçen yıla göre yüzde 75.3 arttı. Ancak en yüksek doluluğa sahip oteller bile yüzde 10’a kadar fiyat indirdi.

Konforist'te oda fiyatları 925 TL'den başlıyor!

Öğrencilerle görüşülerek, onların istek ve beklentisi doğrultusunda inşa edilen Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu Konforist, tıpkı 5 yıldızlı bir otel gibi her şey dâhil 925 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

Konforist oda fiyatları Haberi

Konforist oda fiyatları

Tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetleri ile bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist’te yeni eğitim-öğretim yılındaki konaklama ücretleri belli oldu. Üniversite Vadisi olarak tabir edilen İstanbul'un en yoğun öğrenci bölgesi Kağıthane - Eyüp’te yükselen Konforist’in oda fiyatları 925 TL’den başlıyor. Kız ve erkek yurtları ile toplam yaklaşık 500 kişilik kapasiteye sahip Konforist'te, suit, VIP, tek, iki, üç ve dört kişilik olmak üzere toplam 250 oda bulunuyor. Konforist Edu Suites kız ve erkek  yurtlarında konaklama ücretlerine; tüm sosyal alanlarla birlikte kat hizmetleri de dâhil. Kız öğrenciler için sauna, hamam ve kuaförün bulunduğu Konforist’te erkek öğrenciler için de playstation ve gamepark odaları ile barbekü bahçeleri yer alıyor.

Yaşam Alanı Sağlıyor

Geçen yıl inşa edilen kız öğrenci yurduna gelen yoğun talep...