01 / 05 / 2024

Konforist öğrenci yurduna en çok talep nereden geliyor

Konforist öğrenci yurduna en çok talep nereden geliyor

Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Siirt'te depremden zarar gören öğrenci yurdu TBMM gündeminde!

Siirt'te Elazığ depreminde zarar gören bir öğrenci yurduna meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gümüşhane Torul'a erkek öğrenci yurdu müjdesi!

Gümüşhane'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, Torul'a yapılması planlanan öğrenci yurduna onay verdi. Yurt inşaatı Cengiz İnşaat tarafından hayata geçecek.

TOKİ Mimar Sinan Öğrenci Yurdu açıldı!

TOKİ, FETÖ’nün el koyulan merkezini öğrenci yurduna dönüştürdü. Örgütün İstanbul Anadolu Yakası’ndaki karargâhı, 4 bin 100 öğrenciye hizmet verecek. Toplam 1.800 kişi yurda yerleşti.

Aziz Sancar'ın ismi yeni yapılacak kız öğrenci yurduna verilecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi ile Nevvar Salih İşgören Vakfı işbirliğinde Balçova'ya Nobel ödüllü bilim adamının adını taşıyacak kız öğrenci yurdu yapılmasına karar verildi.

Düzce’deki atıl işyerleri yurt olacak!

İşyerlerinin öğrenci yurduna dönüştürülmesi işi 6 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Milletvekillerinin girişimleri ile kalıcı işyerlerinin atıl durumdan kurtarılarak yurt olacağı müjdesi verilmişti.

Park Panorama Otel, öğrenci yurduna dönüştürüldü!

Marmaris'teki etrafı kızılçam ormanlarıyla kaplı, leb-i derya manzaralı, "Park Panorama" adlı 5 yıldızlı otel, Bakanlık oluruyla, öğrenci yurduna dönüştürüldü.

Samsun Tekkeköy Belediyesi'nin hizmet binası yurt olacak!

KYK Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Tekkeköy Belediyesi'nin geçici hizmet binası olarak kullanılan binanın öğrenci yurduna dönüştürülmesi için gerekli talimatları aldıklarını, binayı 10 yıl süreyle kiralayacaklarını ifade etti.

Bursa Orhangazi'deki huzurevi öğrenci yurdu oluyor!

Bursa Orhangazi'de eski belediye başkanı Yusuf Korkusuz döneminde inşa edilen ancak atıl vaziyette kalan huzurevi binasının öğrenci yurduna dönüştürülmesi projesi ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Kütahya'daki Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacak!

Kütahya'da yaklaşık ruhsat işlemleri için 36 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Hisar Öğrenci Yurduna belediye tarafından verilen 1 aylık sürenin dolduğu açıklandı.

Çorum Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor.Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapımı tamamlanan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında hizmete sunulacak.

Çorum'a 1.500 kişilik yurt geliyor!

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor. Erzenler İnşaat tarafından Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapımı tamamlanan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında hizmete sunulacak.

Çorum’a 1500 kişilik öğrenci yurdu!

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor. Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapılan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında açılacak.

Trabzon'da satılamayan TOKİ konutları yurda dönüşecek!

TOKİ tarafından Trabzon Yıldızlı'da yaptırılan konutların büyük kısmı alıcı bulmayınca TOKİ, 1+1 tipi inşa edilen 236 konutun öğrenci yurduna dönüştürülmesi için Milli Eğitim ile çalışma başlattı.

Konforist öğrenci yurduna en çok talep nereden geliyor Haberi

Konforist öğrenci yurduna en çok talep nereden geliyor

Üniversite tercihlerinin başlamasıyla birlikte yükseköğrenim sisteminin önemli parçalarından biri olan öğrenci yurtları da en yoğun günlerini yaşıyor. Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Yeni eğitim-öğretim döneminde İstanbul’da öğretim hayatına başlayacak olan öğrencilerin %40’ı şehir dışından geliyor. Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin ve ailelerinin en fazla önem verdikleri konuların başında ise güvenilir bir ortamda doğru yurt seçimi geliyor. Konforist; güvenirliği, kaliteli hizmet anlayışı ve sunduğu ayrıcalıklarla farklı şehirlerden İstanbul’a gelen ve öğrenim hayatına burada başlayacak olan öğrencilerin gözdesi oldu.

Kız ve erkek yurdu olarak toplamda 500 kişilik kapasiteye sahip Konforist, şehir dışından gelen öğrencilerin ilk tercihi oldu. Konforist’e...