30 / 04 / 2024

konkordato veren şirketler

konkordato veren şirketler

Arya Akademi Yönetim Danışmanı & Eğitmen Dr. Müh. Gülay Savaş, şirketler konkordato’ya getiren nedenler hakkında açıklamalarda bulundu...

Her isteyen konkordato ilan edemeyecek!

Balıkesir SMMMO Başkanı Metin Yalçın, son dönemde ülke gündeminde yerini koruyan konkordato ile ilgili açıklamalarda bulundu.

10 TL üzerinde temettü veren şirketler belli oldu! Resmen para savuracaklar! Hemen bakın!

Temettü ödeme takvimi binlerce kişi tarafından merak ediliyor. En çok da 10 TL ve üzeri temettü veren şirketler araştırılıyor. İşte 10 TL üzerinde temettü veren şirketler belli oldu! Resmen para savuracaklar! Hemen bakın!

10 TL ve üzeri temettü veren şirketler peş peşe açıklandı! İşte para saçacak o şirketler! Hemen bakın!

10 TL ve üzeri temettü veren şirketler peş peşe açıklandı... İşte para saçacak o şirketler... Hemen bakın...

Bu şirketler adeta para saçacak! 10 TL ve üzeri temettü veren şirketler tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Bu şirketler adeta para saçacak... 10 TL ve üzeri temettü veren şirketler tek tek açıklandı... Hemen bakın...

10 TL üzerinde temettü veren şirketler resmen belli oldu! Merakla beklenen liste sırayla açıklandı! Hemen bakın!

Yatırımcılarına 10 TL üzerinde nakit temettü verecek şirketler resmen belli oldu. Merakla beklenen liste sırayla açıklandı! Hemen bakın!

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

Karaderili Şirketler Grubu Terma Garden projesine start verdi!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'daki ikinci yatırımı olan Terma Garden, 40 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek. Terma City'e gelen yoğun taleple Terma Garden projesine start veren grup, bu yatırımla termal turizmindeki iddiasını taçlandırmayı planlıyor. 

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu Attila Doğan vefat etti!

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İTÜ Yüksek Makina Mühendisi Attila Doğan vefat etti. Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası taziye ilanı yayınladı. 

Tek Yapı İnşaat konkordato istedi!

İnşaat sektöründe, her türlü yapının kaba, ince, elektro-mekanik ve çevre düzenlemesi imalatlarında anahtar teslimi hizmet veren Tek Yapı İnşaat ve Ticaret A.Ş., konkordato istedi.

Konkordato ilan eden şirketler kira borçlarını ödemek istemiyor!

Son verilere göre, toplam konkordato ilan eden şirket sayısı 846’yı geçti. Birçok firma, finansal kiralamadan doğan kira borçlarını ödemek istemiyor. Firma ve Leasing şirketi arasında anlaşmazlık oluşuyor.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 6 Şubat'ta!

İstanbul merkezli birçok önemli projeye imza atan ve vergi rekortmeni şirketler arasında bulunan Emay İnşaat, konkordato talebinde bulundu. 

Hükümet konkordato suiistimalleri için harekete geçti!

Herhangi bir sebepten dolayı işleri bozulmuş, ödeme gücünü belli ölçüde kaybedip mali durumu bozulmuş olan şirketler ve şahıslar konkordato talebinde bulunabiliyordu. Ancak hükümet konkordato suiistimalleri için harekete geçti.

Evde büyük fırsat!

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz sonrası başlattığı kampanya atağı yoğun ilgi görünce süre yıl sonuna kadar uzadı, kampanyaya katılan şirketler de arttı. 'Ev almak için doğru zaman' mesajı veren şirketler, faizi sıfırladı, peşinatı yüzde 5'e kadar çekti.

Beşiktaş'ın yeni stadyumunun ismi vergiden düşürülecek mi?

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

konkordato veren şirketler Haberi

konkordato veren şirketler

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında gazetelerde yayınlanan bir habere değinen Arya Akademi Yönetim Danışmanı & Eğitmen Dr. Müh. Gülay Savaş, haberde “Anonim şirketlerde 294, Limited şirketlerde 552'ye, toplam 846 firma Korkordato ilan etti” belirtildiğini kaydetti. 

Dünyanın önde gelen ekonomileri arasına giren Güney Kore, Brezilya, Hindistan, Çin gibi ülkelere bakmanın ve inovasyonun önemli olduğunun altını çizen Dr. Müh. Gülay Savaş, şunları söyledi:  “İnovasyon kavramının ülkeler için önemli olmasının nedenleri, uluslararası rekabette avantaj sağlaması, refah artışı, sürdürülebilir kalkınma ve istihdam artışında önemli bir rol oynamasıdır. İnovasyon; işletmeler, bölgeler ve ülkeler için değer yaratıcı ve karmaşık bir süreçtir. Ülkelerin inovasyon performanslarını hesaplayarak ülkeler arasında karşılaştırma yapma imkanı sağlayan “Küresel İnovasyon Endeksi 2018 raporuna” baktığımızda, 126 ülke arasından, ülke olarak 50.sıradayız. Son yıllarda ar-ge ve...