13 / 05 / 2024

Konteyner site projesi

Konteyner site projesi

ROMANYA Konut Fuarı'na alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'te 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Countryside West'le Kıbrıs'a 450 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Global Lotus imzası taşıyan Countryside West; Mountainside, Seaside ve Countryside olmak üzere 3 kısma ayrılan ''Mini şehir tarzı'' bir site projesi olup 450 konuttan oluşuyor.

4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

2 maddede site işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site işletme projesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Tugay Tatlıtuğ, İzmir Çandarı'ya 200 villa inşa edecek!

Emlak çalışmalarını ABD’de devam ettiren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi Tugay Tatlıtuğ, İzmir Çandarlı’da villalardan oluşan bir site projesi hayata geçirilecek. 

Dünyanın en etkileyici 10 mega projesi!

Dünya üzerindeki gökdelenler rekor yüksekliklere ulaşmakta. Popularmechanics adlı site en etkileyici projeleri listelendirdi. İşte, Dünyanın en etkileyici 25 mega projesi..

7 maddede site işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site işletme projesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

İlk aidatsız site projesi Coordinat Bornova yükseliyor!

DRC Grup'un ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin kalacak yer konusunda sıkıntılar yaşadığını belitti. Durmuş, bu sıkıntının Coordinat Bornova projesiyle çözüleceğini söyledi.

Dekon İnşaat 2017'de yatırımlarına yatırım katacak!

Dekon İnşaat'ın Bağdat Caddesi Bölgesindeki tek site projesi Dekon Suadiye Ametistle dikkatleri üzerine çekiyor. Dekon inşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kartallife-Atalar'da özlenen mahalle hayatı yaşanacak!

Kartallife-Atalar, Adalar manzarası, sosyal donatıları, yeşil alanları ile güvenlikli site projesi olmasının yanı sıra 2+1, 3+1 tipi aile konsepti daireleriyle de eski zamanların özlenen samimi aile ve mahalle yaşamını sunmaya hazırlanıyor!

Ünye Konteyner Limanı'nın fizibilite çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “İç Anadolu Bağlantı yolu, Konteyner limanı, Üniversite Yerleşke Projesi ve Ünye Organize Sanayi Bölgesi gibi merak edilen projelerin son durumu hakkında konuştu.

5 maddede site işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 5 maddede site işletme projesi " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

Ps Petrol Site Projesi Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ps Petrol Site Projesi Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konteyner site projesi Haberi

Konteyner site projesi

Gemi taşımacılığında kullanılan konteynerların birleştirilmesi ile oluşturulacak sitede 2 odalı 100 daire bulunacak. Her dairenin 27 metrekare olacağı evler, ortalama 12 bin Euro'dan satışa sunulacak. 5 katlı apartmanlardan oluşacak sitenin normal dairelere göre daha çevreci olacağı vurgulanıyor. 


ENERJİ GİDERİ DÜŞÜK 

Romanya'da normal bir daire için yıllık olarak metrekare başına 180 kWh enerji harcandığını ancak bu projedeki dairelerde sadece 80 kWh enerji sarfiyatı olacağı belirtildi. Şirket sorumlusu Svezdelivm Micev, "Bu sistemle inşaat sürecini çok kısaltabiliyoruz ve evler çok ucuza mal oluyor. Bu projelerin benzerlerini Londra. Yeni Zelanda ve Amsterdam'da görüyoruz, dedi. Konutların eşyalı ve elektrik ve su sistemiyle birlikte teslim edildiğini ifade eden şirket sorumlusu, "10 bin Euro ile 40 bin Euro arasında değişen fiyatlarımız ve modellerimiz bulunmakta" bilgisini...