07 / 05 / 2024

kontrollük hizmet bedelleri

kontrollük hizmet bedelleri

Bugün yayımlanan 29028 sayılı Resmi Gazete'de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun yayımlandı. İşte kanunda yer alan kadastro kontrollük harçları 2014..

Yazlıklarda haftalık kira bedelleri 15 bin TL'den başlıyor! İşte en gözde tatil yerlerindeki rakamlar! 

Yaza sayılı günler kala yazlık kiralamaları da başladı. Balıkesir’den Antalya’ya uzanan sahil kısmında yazlıkların haftalık kira bedelleri 15 bin TL'den başlıyor. İşte o rakamlar...

3 ildeki 10 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık kira bedelleri açıklandı! 

Şırnak Silopi, Ankara Keçiören ve Yozgat Çayıralan'da yer alan toplam 10 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili tüm detaylar...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi kuruldu!

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Karakuş tarafından kuruldu.

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar resmen belli oldu!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 32277 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak ücret tarifeleri 2023...

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar belli oldu!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak ücret tarifeleri 2022...

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

kontrollük hizmet bedelleri Haberi

kontrollük hizmet bedelleri

Kadastro kontrollük harçları 2014!

12 Haziran 2014 tarihinde yayımlanan 29028 sayılı Resmi Gazete'de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun yayımlandı. Kanunda kadastro kontrollük harçları 2014 'e yer verildi.


KONTROLLÜK HİZMETLERİ

Özel sektör veya kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapılan tüm işlerin kontrollük hizmet bedeli 89,00 TL’den az olamaz.

Kadastro kontrollük harçları 2014..

3.1

Parselasyon Planlarının Kontrolü

Parselasyon Planlarının Kontrollük Hizmet Bedeli Hesabı: Kontrole esas yüzölçümü hangi dilimde kalıyor ise, önceki dilimlerin en üst sınırına kadar kademeli hesaplanıp, bu sınır ile miktar arasındaki yüzölçümü farkı bu dilime ait hektar birim fiyatı ile çarpılarak bulunan değere ilave edilmek suretiyle kademeli olarak hesaplanır. Hesaplanan değer yöresel katsayı ile çarpılarak kontrollük hizmet bedeli hesaplanır.

Parselasyon planlarının kontrolü işlemi, dağıtıma tabi tutulmak suretiyle yapılan...