04 / 05 / 2024

Konuralp Yatılı Kız Kuran Kursu inşaat çalışmaları

Konuralp Yatılı Kız Kuran Kursu inşaat çalışmaları

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu ek bina inşaatını ve Konuralp Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi... Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak?

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Erol Nahmias tarafından kuruldu.

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Konuralp Yatılı Kız Kuran Kursu inşaat çalışmaları Haberi

Konuralp Yatılı Kız Kuran Kursu inşaat çalışmaları

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, İl Müftüsü Selami Emen ile birlikte yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu ek bina inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinde izledi.

İnşaatın çalışmaları hakkında Müftü Yaran’a bilgiler veren Müftü Emen “Konuralp Mahallesinde açılışından bugüne kadar takriben 500 hafız yetiştiren ve 10 binden fazla talebeye Kur’an eğitimi veren Konuralp Hafızlık Kız Kur’an Kursunun 1999 Düzce depreminde üzerinden kat alınması ve yatak kapasitesinin yetersizliği yeni bina yapımını ihtiyaç haline getirdi. Yaklaşık 3 Milyon YTL’ye mal olacak olan yeni bina Diyanet Vakfımız, Müftülüğümüz, bütün hayırseverlerimizin katkılarıyla ayağa kalkacaktır. İnşaata başlanalı 7 ay olmasına rağmen önemli mesafeler alındı. Hayırseverlerimizin desteği ve çalışanlarımızın büyük gayretleriyle önemli bir aşama kaydedildi. Bu eser gelecek nesillere kalacak önemli bir mirastır” dedi.

İnceleme...