26 / 07 / 2024

konut elektrik tesisatı

konut elektrik tesisatı

Alçak gerilim tesisat malzemeleri konusunda lider marka Legrand, yüksek performanslı kaçak akım koruma cihazları ile konut, bina ve tesislere güvenli elektrik sunuyor...

İstanbul'daki ünlü konut sitesinin tesisatını paylaşan inşaat mühendisi sordu: 'Müteahhitin sorumluluğu devam eder mi'

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden ünlü bir sitenin su tesisatının halini paylaştı. Sitece ortalama daire fiyatının 10 milyon TL olduğunu belirten Mayk İnşaat, müteahhitin sorumluluğunun devam edip etmeyeceğini de sordu.

Elektrik ve su aboneliğini kesen konut sahibine büyük ceza!

Kiracı ve konut sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara her geçen gün farklı konular taşınıyor. Bazı konut sahipleri yüksek kira artışı ya da evden çıkmayı kabul etmeyen kiracıların elektrik ve suyunu keserek bezdirmeye çalışıyor. Ancak bu durumda ev sahibine tazminat cezası veriliyor

Konut siteleri ve binaları elektrik çarptı! Elektrikli araç sahipleri otoparklara şarj yeri talep ediyor!

Günden güne yayılan elektrikli araçlar konut otoparklarında yeni probleme neden oldu. Elektrik araç sahipleri konut siteleri ve binasının otoparkında aracını şarj etmek için yer talep etmeye başladı.

Faizsiz konut kredisi çekmek isteyenlere müjde! Bakanlıktan son dakika faizsiz konut kredisi desteği! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, şehit yakınları, gazi ve yakınlarına ücretsiz seyahatin yanında ayrıca, elektrik-su faturasında indirim ve faizsiz konut kredisi olanağına kadar çok sayıda destek veriyor.

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Konut fiyatları düştü mü? TÜİK verileri tek tek açıkladı: Elektrik ve gazdaki indirim fiyatları etkiledi mi?

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı nisan enflasyon verilerinde ana harcama gruplarından 'konut'un yüzde 1.47 düştüğü dikkat çekti. Peki bu grupta en çok düşüş hangi grupta yaşandı? İşte detaylar...

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Elbi Elektrik TOKİ İlk Evim İlk İşim’e elektrik verecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ (Toplu Konut İdaresi) eli ile gerçekleştirilen projelerinin, anahtar priz ürünlerinde tercihi ve gözde markası Elbi Elektrik, projelerine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Konut piyasasında ev sahiplerinden kiracıyı bezdiren yeni taktikler! Elektrik ve su aboneliği yok

Konut fiyatlarındaki aşırı yükseliş ve konut arzında yaşanan problemler kiracıların olağanüstü kira artışlarına mecburen 'evet' demelerine neden oldu. Ev sahipleriyse istedikleri kirayı alamadığı kiracıyı evden çıkarmak için yeni taktiklere başvuruyor. İşte detaylar..

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Elektrik faturalarına şok indirim kararı geldi! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

Son zamanlarda elektrik faturalarında yaşanan yüksek fiyatlardan sonra yetkililer harekete geçti. Gelecek yeni düzenleme ile konut ve ticari alanların faturalarında indirim yapılacak. Peki faturalara yönelik düzenleme ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

konut elektrik tesisatı Haberi

konut elektrik tesisatı


Legrand, kaçak akım koruma ve otomatik sigorta konusunda sunduğu geniş ürün yelpazesi ile enerjiye yön vermeye devam ediyor. Elektromekanik yapıya sahip Legrand kaçak akım koruma anahtarları 10mA - 30mA - 300mA - 500mA lik koruma değerlerinde dört farklı seçeneğiyle yaşam alanlarına güvenilir ve maksimum koruma sağlayan çözümler sunuyor.


Kaçak Akım Koruma Anahtarı Hayat Kurtarır…


Konut ve bina elektrik tesisatlarında yer alan Legrand, otomatik devre kesicileri, sigorta ve kaçak akım koruma anahtarları sayesinde meydana gelebilecek hatalara anında tepki vererek maksimum hayati güvenlik sağlar.


Projelerde güvenilerek tercih edilen Legrand  kaçak akım koruma anahtarları, uluslararası kalite standartlarında üretimi, RoHS direktifine uygunluğu, kolay montaj olanağı sağlayan tasarımı ile sektörde lider...