19 / 05 / 2024

konut faiz indirim 2018 konut faizleri 2018

konut faiz indirim 2018 konut faizleri 2018

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, sektörde yaşanan dönemsel dalgalanmayı KDV, tapu harcı ve faiz indirimleri gibi önemli iyileştirmelerin katkısıyla aşacaklarını dile getirdi. 

Ev almak başka bahara kaldı! Konut kredisi faizleri uçtu!

Faiz oranlarının güncellenmesiyle birlikte konut faiz oranlarında yeniden hesaplandı. Ziraat Bankası'nda konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Peki, banka, 1.000.000 TL'nin faiz oranı ne kadar? İşte detaylar...

Faiz indirimi sonrası İslam Memiş'ten korkutan uyarı! Zarar edersiniz!

TCMB'nin faiz kararını açıklamasıyla birlikte piyasalar yeniden şekillendi. Faiz indirim kararının alınması ile birlikte İslam Memiş'ten beklenen değerlendirme geldi.

Konut faiz kredisi faizleri düşecek iddiası! Konut kredilerde faiz kararı ne yönde olacak?

Ev fiyatları yükseldikçe, ev alıcıları daha düşük faizli konut kredisi oranları beklemeye başladı. Halk bu konuya dönük "Konut faiz kredisi düşecek mi?" sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Konut kredileri düşecek mi? Piyasaların beklentisi ne yönde? İşte konu hakkında bütün ayrıntılar...

Konut kredisi faizleri 0.69'a düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Ev fiyatlarının artmasıyla konut alacak vatandaşlar düşük konut kredisi beklentisine girdi. Peki konut faiz kredisi düşecek mi? Ev alacaklar dikkat... İşte detaylar...

Tam 22 banka açıkladı! İş Bankası, QNB Finansbank, ING, Yapı Kredi, TEB, Ziraat, Halkbank, HSBC, Vakıfbank...

Konut kredisi faiz oranları açıklandı. En iyi kredi veren banka hangisi 24 Ekim 2022 konut faiz oranları...

Dolar, altın ve gümüşte neler olacak? Dolarda sert hareket mi geliyor?

Merkez Bankası'nın faiz indirim kararından sonra döviz kuru hareketlenmezken, altın ve gümüşte yükseliş yaşandı. Baskılanan döviz kuru patlayacak mı? Öngörüler neler?

Konut kredi faiz oranları çakıldı! ING, Garanti, Akbank, VakıfBank ve Halkbank duyurdu...

Yeni ev almak isteyen vatandaşlar bankaların faiz oranlarını mercek altına aldı. Peki İş Bankası konut faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...

Ekonomi profesöründen dolar için kritik uyarı. Dolar 25 lira olacak

Prof. Dr. Duran Bülbül Merkez Bankası'nın faiz indirim kararlarını değerlendirerek, Merkez Bankası ve iktidarın ekonomik krizi algılayamadığını söyledi. Faiz indirim kararlarının yoksulu daha yoksul zengini daha zengin yaptığını belirten Bülbül, bu politikalarla doların 25 lirayı göreceğini söyledi.

Borsada gelecek vaat eden sektör ve hisseler hangileri?

Merkez Bankası'nın faiz indirim politikasının  sürmesi güven kaybına rağmen Borsa İstanbul'u güçlü yatırım alternatifleri arasına sokuyor. Peki hangi hisseleri tercih etmelisiniz, yatırım kararlarını neye göre vermelisiniz?

Yabancılar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB)  sürpriz faiz indirimini nasıl değerlendirdi? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) sürpriz faiz indirim kararı küresel piyasalarda da ses getirdi. Bloomberg'e konuşan yabancı kurumların analistleri sürpriz faiz indirim kararını, Merkez Bankası’nın son dönemde rezervlerde yaşanan artıştan cesaret alarak verdiği bir karar olarak yorumladı

Avrupa Merkez Bankası yeni enflasyon planını açıkladı: Kriz olacak

ABD Merkez Bankası FED'in faiz indirim kararından sonra planlı olmayan sürpriz bir toplantı yapan Avrupa Merkez Bankası, enflasyonda yeni hedefi açıkladı. ECB Başkanı Christine Lagarde savaş nedeniyle yaklşan krize dikkat çekti.

Merkez Bankası'ndan sürpriz faiz indirim kararı! 3 aylık periyotlarda kademeli olarak düşecek

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası cinsi reeskont kredisi kullanacak ihracatçılar için vadeleri uzatırken, faiz oranlarını da düşürdü.

Halkbank’tan faizsiz kredi ve yüzde 50 faiz indirimi!

Halkbank tarafından vatandaşları sevindirecek güzel haber geldi. Yatırımcılara faizsiz kredi imkanı sağlarken devam eden kredilere de yüzde 50 faiz indirim gelecek...

konut faiz indirim 2018 konut faizleri 2018 Haberi

konut faiz indirim 2018 konut faizleri 2018

GYODER'den yapılan açıklamaya göre, derneğin 19. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, hükümetin gündeme getirdiği vergi ve faiz indirimi konularına yönelik değerlendirmeler yapan Feyzullah Yetgin, 2017’de vergi ve faizler konusunda yapılan uygulamaların sektöre ivme kazandırdığını da söyledi. 

Feyzullah Yetgin, "Sektörde yaşanan dönemsel dalgalanmayı, KDV, tapu harcı ve faiz indirimleri gibi önemli iyileştirmelerin katkısıyla aşacağız. Gayrimenkul sektörünü temsil eden GYODER’in Başkanı olarak, konut almanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum." dedi. 

Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe önemli sorumluluklar üstlenen GYODER olarak, sektöre ‘İş Birliği-Güç Birliği’ kavramını getirdik. 15 Temmuz’un hemen ardından, ekonomik büyümeye destek olmak amacıyla ikinci kez başlattığımız ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasıyla sektöre ivme kazandırdık." diye de konuştu.

Feyzullah Yetgin, şunları kaydetti:
"GYODER Yönetim Kurulu olarak, bize emanet ettiğiniz bu önemli görevi, önümüzdeki süreçte...