05 / 05 / 2024

konut fırsat dönemi

konut fırsat dönemi

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirterek konut sektöründe fırsat dönemi olduğunu söyledi..

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Gayrimenkulde alırken kazanma dönemi başladı

Gayrimenkul piyasasında yaşanan durgunluğun alım için bir fırsat olduğunu belirten Emart Gayrimenkul kurucusu Arzu Turan, nakit sıkıntısı nedeniyle pazarlık yapma şansının yüksek olduğunu söyledi. Turan yatırımcılar için tam bir fırsat dönemi olduğuna dikkat çekti.

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

TOKİ'den 4 bin 732 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha başvuru dönemi başlıyor. Söz konusu projede en düşük taksit bedeli 4 bin 732 TL olarak açıklandı.

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi için başvuru dönemi başladı. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ'den 14 bin 750 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 14 bin 750 TL taksitle konut satacak. 2 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi bugün itibarıyla başladı.

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Konut fırsatçılarına ceza yağacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın lokmasına kasteden fırsatçılara göz açtırmadıklarını kaydederek, yanıltıcı ilan verilmesi ya da bu konuda zafiyet gösterilmesi halinde 100 bin TL'ye kadar idari para cezası uygulayacaklarını söyledi.

Ev almak isteyeler dikkat! Konut fiyatlarının düşeceği tarihi verdi: Yaşanacak hafif düşüş yeni alımlar için fırsat...

Son iki senedir yükselen konut fiyatlarında büyük bir düşüş belemediğini söyleyen Ekonomist Tuna Kaya konut fiyatlarında küçük düşüşü alım fırsatı oluşabileceğini belirtti. İşte Kaya'nın konut fiyatlarına ilişkin değerlendirmeleri...

Yeni Hayat Mahmutbey'de peşin ödemelere özel indirim! 2+1'lerde son 2 konut fırsatı!

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde peşin ödemelere indirim fırsatı başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte merak edilenler...

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün! Başvuruları sakın kaçırmayın!

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün... Başvuruları sakın kaçırmayın... İşte o proje ile ilgili detaylar...

konut fırsat dönemi Haberi

konut fırsat dönemi

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirterek, firmalar bu daralmayı aşmak için, konut satışında kampanyalara başladığını ve şu zamanlar, konut almak için, fırsat dönemi olduğunu söyledi. 


Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, kalite ve fiyat açısından çok uygun konutların yapılmaya başlandığını ifade ederek, satışların durgun olduğu dönemlerde konut almanın karlı bir yatırım olacağını belirtti. 

Ankara'da konut yatırımlarının, yaşam projeleri ile birlikte, artarak sürdüğüne dikkati çeken Yazıcı, yeni yapılan konut projelerinin, adeta bir yaşam merkezi haline geldiğini söyledi. Konut almak isteyen vatandaşlara da çağrı yapan Animder Başkanı Yazıcı, seçim dönemleri konut almak için, fırsat zamanları olduğunu hatırlattı. 


Yazıcı, Ankara'da konut fiyatlarının yapılan...