28 / 04 / 2024

Konut fiyatları mayısta hangi ilde arttı

Konut fiyatları mayısta hangi ilde arttı

"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 7,35 artış meydana geldi.

ABD'de konut fiyatları mayıs ayında yüzde 0,5 düştü!

S&P CoreLogic Case-Shiller tarafından yayımlanan verilere göre, ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, mayısta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 0,5 düşüş gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları 11 sene sonra ilk defa geriledi!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax yaptığı açıklamada ülkede ortalama konut fiyatlarının bu yılın mayıs ayında 286 bin 582 sterlin olduğunu duyurdu.

Aman dikkat! İkinci tur sonrası konut fiyatları resmen tavan yapacak!

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinin ardından konut fiyatlarının yükseleceği kaydedildi. Gayrimenkul sektöründe 2023’ün ilk dört ayında birçok sebep yüzünden düşen satışların, seçim sonrası dönemde yükselebileceğini ifade eden uzmanlar, fiyatların yüzde 40’a kadar yükselebileceğini belirtti

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Altın yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları mayısta atağa geçiyor! Gram altın kaç lira olacak?

Altın ve dolar fiyatlarındaki gelişmeler bu hafta da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun cevabını arayan yatırımcılara Mayıs ayı işaret edildi. Mayıs ayında altında atak bekleniyor...

ABD'de konut fiyatları yüzde 3,5 arttı!

ABD'de konut fiyatları haziran ayında yüzde yıllık yüzde 3,5 artış gösterdi. Konut fiyatları mayıs ayında yüzde 3,6 yükselmişti.

ABD'de konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 4,5 arttı!

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Mayıs 2020'de geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 4,5 arttı...

Konut fiyatları nereye gidiyor? 10 soruda tüm detaylarıyla!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2020 sonuçları açıklandı. Peki yeni konut fiyatları ne oldu? Mayıs ayında konut alımında banka kredisi kullanımı arttı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Konut fiyatları son bir ayda ne kadar arttı?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarını açıkladı. Verilere göre konut fiyatları Mayıs ayında tüm konut tiplerde artarken stok erime hızı da yükseldi.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Yeni konut fiyatları Mayıs 2020'de arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, yeni konut fiyatlarında Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.77 artış yaşandı...

İngiltere'de konut fiyatları Mayıs'ta yüzde 1,7 düştü! 

Nationwide konut fiyatları endeksi verilerine göre, İngiltere'de konut fiyatları, Mayıs'ta yüzde 1,7 oranında düştü. Bu düşüş, son 11 yılın en sert düşüşü olarak kaydedildi...

Konut fiyatları mayısta hangi ilde arttı Haberi

Konut fiyatları mayısta hangi ilde arttı

Metrekare başına konut satış fiyatları mayıs ayında en fazla Adana'da artarken, kiralar ise en çok Yalova'da yükseldi.


Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.


"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 7,35 artış meydana geldi.


Raporda yer alan ve 30 büyükşehrin de içinde olduğu 62 ili kapsayan "Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde, bir önceki aya göre yüzde 1,40, geçen yılın mayıs ayına göre yüzde 16,54 artış gerçekleşti. Adana, metrekare başına yüzde 2,15 değer artışıyla mayıs 2015'te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği, Şanlıurfa ise yüzde 2 düşüşle...