04 / 07 / 2024

konut fiyatları ne oluyor

konut fiyatları ne oluyor

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Ofton İnşaat Satış Danışmanı Suzan Arar; yabancıya konut satışlarının konut fiyatlarını nasıl etkileyeceğinden bahsetti...

Türkiye'de gerileyen konut fiyatları dünyada ne durumda? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın açıkladığı Konut Fiyat Endeksine göre 2024 Nisan'da konut fiyatlarında nominal anlamda son iki yılın en yavaş artışı görülürken konut fiyatları reel anlamda düşüş gösterdi. Peki dünyada konut fiyatları ne durumda? 

Konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor?

Pandemiden bu yana uçuşa geçen konut piyasasında durgunluk yaşanıyor. Konuta yatırım yapanların sayısı azalırken, krediye erişim en büyük engel olarak görülüyor. Peki konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor? 

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

Banu Evleri Bahçekent'te teslimler 7 ay sonra! Banu Evleri Bahçeket'te konut fiyatları ne kadar?

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent projesinde teslimler 7 ay sonra başlıyor. Banu Evleri Bahçekent konut fiyatları ne kadar? 12 Haziran 2024 Banu Evleri fiyat listesi.

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları merak ediliyor. Emlak Konut GYO, yeni kampanyası kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Meydan Başakşehir nerede?Meydan Başakşehir konut fiyatları ne kadar? 

Ebruli Kayaşehir fiyat listesi! Emlak Konut kampanya: Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, 16 projesinde yeni kredi kampanyasını duyurdu. Ebruli Kayaşehir'de bu kampanya kapsamında yer alıyor. Peki Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? İşte Ebruli Kayaşehir fiyat listesi!

Konut fiyatları yüzde 20-25 düştü! Hangi semtte fiyatlar ne kadara indi?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin gündeminden düşmeyen konut fiyatları yüzde 20-25 oranında düştü. Peki ortalama fiyatlar ne kadar oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatları ne olacak? 

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili çarpıcı bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım...

Raporlar ‘Konut fiyatları düşüyor’ diyor, Peki vatandaş ne hissediyor!

BETAM tarafından açıklanan rapora göre son 8 aydır konut fiyatları reel olarak düşüyor. Peki raporlardaki bu düşüş piyasaya nasıl yansıyor? Vatandaş ne hissediyor? İşte vatandaşın cevabı…

Konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları dün açıklandı. Satışlar 2024 yılının Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Konut satışlarını düşmesine rağmen fiyatlar değişmedi. Peki konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Konut fiyatları seçimden bugüne dolar bazında yüzde 15 düştü! Ev satan çok, alan yok...

Konut fiyatları düşmeye başladı. Piyasa durgunlaşırken vatandaşlar yüksek kredi faiz oranları ve ekonomik koşullardan dolayı ev sahibi olamıyor. Peki konut piyasasındaki düşüş devam edecek mi; ev fiyatları ne olur?

Seçim öncesi konut fiyatları ne olacak? Uzmanı açıkladı!

Merakla beklenen seçimler öncesinde pek çok kişi konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gayrimenkul Danışmanı Yasin Bilgin merak edilen bu sorunun yanıtını verdi. İşte o yanıt...

konut fiyatları ne oluyor Haberi

konut fiyatları ne oluyor
Ofton İnşaat Satış Danışmanı Suzan Arar'ın konuşması:


Arkadaşlar çok kötümser konuşuyorlar. Satışçılar hep böyle ağlar sürekli. Ama burada duymak istediklerimiz başka şeyler. Yeni projeler nasıl geliştirilecek herkes onu da biliyor. Çok ucuz proje üretmek arsa maliyetlerinden dolayı mümkün değil. Ben kötümser bakmıyorum. Şehir merkezinde belirli yerlerde oturmayı alışkanlık kazanmış çok ciddi popülasyon var. Ataköy bölgesi... Ekonomik aylık gelirinin yüksek olduğu popülasyonların oturduğu yerlerde bence çok güzel projelere ihtiyaç var ve bunlar satıyor. Satmayanlar tam tersi arada kalanlar. Ya çok ucuz kalıyor ya çok kaliteli satıyor.


İstanbul'un konut satışı asla bitmedi. Çok borçlu var diyoruz. Bunlar konut borçluları. Yatırdığı paranın üstüne primini de koyar daha güzel bir yer alıyor.  Ben potansiyelin daha da devam edeceğini görüyorum. Ama satış pazarlamanın eksiklikleri ne olduğu...