03 / 05 / 2024

Konut Görevlileri Sendikası

Konut Görevlileri Sendikası

Başkent’te çalışan apartman görevlilerinin sorunlarına çare olmak için kurulan Konut Görevlileri Sendikası (Konut-Sen) Başkanı kapıcı Uğur Gözel, “Apartmanın acil durum düğmesi gibiyiz” dedi. İşte açıklamaları...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla yükselen Nezihpark Bahçekent'te peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nezihpark Bahçekent nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

Konut kiralamada 'kimlik bildirimi' dönemi! Emniyet görevlileri denetimlere başladı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin uygulanan yeni düzenleme resmen başladı. Emniyet görevlileri yeni kurallara ilişkin denetimlere de başladı.

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Bakanlık açıkladı, 80 bin konut günübirlik kiralanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın komisyona sunduğu etki analizine göre, ülke genelinde yapılan çapraz sorgulama sonucunda seksen bin civarında günübirlik kiralanan konut olduğu ortaya çıktı.

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

Emekli ve memur maaşında kader günü! Memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak? Hemen öğrenin!

​​​​​​​Kamu görevlileri Hakem Kurulu'nun 4’ncü toplantısından da bir sonuç çıkmadı. Kurul, bugün (31 Ağustos) son toplantısını yapacak ve kararını verecek. Peki, Hakem Heyeti’nin kararı ne olacak? Yeni zam oranlarına göre kim ne kadar aylık alacak? İşte detaylar...

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

İstanbul'da 50 bin konut günlük kiraya veriliyor! Ev sahipleri dikkat: Maliye kapınızı çalabilir!

Maliye, konut sahiplerinin kapısını çalmak için hazırlıkları başlattı. Açıklanan rakamlara göre, airbnb'ye kayıtlı İstanbul’da 50 bin, Antalya’da 30 bin 350, İzmir’de 11 bin 400 ve Bodrum’da da 7 bin 150 gayrimenkul yer alıyor. 

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri…

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

İstanbul’da konut göçü hızlanıyor! 

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, İstanbul’da konut göçünün hızlandığını söyleyerek, önemli değerlendirmeler yaptı...

Konut Görevlileri Sendikası Haberi

Konut Görevlileri Sendikası

Ankara’da apartman görevlisi olarak çalışan 8 arkadaş 4 ay önce sendika kurdu. Konut Görevlileri Sendikası (Konut-Sen) adıyla kurulan sendikanın başkanı da 5 yılı aşkın süredir Başkent’te kapıcılık yapan Uğur Gözel oldu. Sendikayı, kapıcıların toplum içerisindeki yeri ve önemine dikkat çekmek amacıyla kurduklarını belirten Gözel, kaloriferciler ile gündelikçileri de sendikaya üye olmaya davet etti. Gözel, sendika ile ilgili şu bilgileri verdi:


“Konut-Sen olarak öncelikle Başkent’te çalışan kapıcıların sesi olacağız. İlk hedefimiz apartman çalışanlarını, yasal haklarının ne olduğu konusunda bilgilendirmek. Sigortasız çalıştırılma, maaşların ödenmemesi ve uzun ve belirsiz çalışma saatleri bu mesleğin en büyük sorunları. Apartman görevlileri bireysel ve dağınık halde çalıştıkları için bu sorunlar çözülemiyor. Yaşanılan problemleri sendikal haklar ile çözeceğiz.


‘KAPICI DEYİP GEÇMEYİN’


Bizler apartmanın acil durum düğmesi gibiyiz. Kapıcı deyip geçmeyin....