25 / 07 / 2024

konut kampanyalarından ev alacaklar

konut kampanyalarından ev alacaklar

Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor.

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Yatırım aracı kalmadı, parası olan yurt dışından ev alıyor! 

Uzun zamandır yatırımcıların Türkiye'den kaçtığı; parası olanın artık yurt dışından ev aldığı gündeme geliyor. Peki Türkiye ekonomisini neler bekliyor? İş insanı Alphan Manas, "İstanbul depremi, yaşayacağımız finans depreminin yanında çok hafif kalacak" dedi ve çarpıcı bir açıklamada bulundu. 

Kiracı konut almanın hayalini kuramıyor, ev sahibi de konutunu kaybetmekten korkuyor!

Son yıllarda fahiş rakamlara ulaşan kira bedelleri ve satılık konut fiyatları hem ev sahiplerini hem de kiracıları tedirgin ediyor. Konut kiraları son 9 yılda 6 kattan fazla artarken, konut satınalınabilirlik gücü açısından Türkiye sonlarda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyenler için kampanya! Aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi müjdesi

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası ile aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi kullandırıyor. İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Konut kiralarından stopaj alınırsa, kiralar daha da fırlar!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, konut kiralarından stopaj alınması ile ilgili konuştu. İşte o açıklama...

Babacan Holding, yeni konut modeli ile ev sahibi yapmak için arsa payı satışı yapacak!

Ev sahipliğini yükseltmek amacı ile arsadan konut modelini devreye alan Babacan Holding, ilk etapta Tuzla’da başlattığı 1+1’de arsa payını 990 bin TL’den satışa sunduğunu açıkladı. Buna göre, aylık taksitler 24 ay için 29 bin TL’den başlamış olacak. 

Ziraat Bankası'ndan 8 bin 635 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi müjdesi!

Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyası ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl kullanılır? Aylık taksitlerine kadar? İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi detayları...

2 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti 60 bin TL'yi aştı! Konut almak mı, borsada hisse-fon almak mı mantıklı?

Konut kredisi faizlerinde yaşanan artışların ardından, geri ödeme rakamları da aylık taksit tutarları da rekora koştu. Peki konut kredisi çekip ev almak şu an mantıklı mı? Kredi çekerek konut yatırımı yapmak mı, hisse-fon yatırımı mı daha mantıklı? 

Yurt dışında ev almanın riskleri!

Ülke genelinde konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasını ardından vatandaşlar yurt dışına yöneldi. Peki yurt dışından ev almak mantıklı mı? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci yurt dışında ev almanın risklerini 3 maddede açıkladı.

Miami’den 2 ev alan Türk hem emlakçıya hem kiracıya borçlu çıktı!

Konut fiyatlarındaki artış ve kiraya yüzde 25 zam sınırlaması yatırımcıları yurt dışında ev almaya yönlendirdi. Yurt dışından ev almanın moda haline geldiğini söyleyen ekonomist İris Cibre, Amerika’dan ev alan arkadaşının yaşadıkları anlatarak, riske dikkat çekti.  

Çinlilerden konut krizine ‘balkon ev’ çözümü… Bir balkonda, tuvalet, mutfak hepsi var!

Artan konut fiyatları, yüksek kiralar ve kredi faizlerinin tavan yapması nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken, Çinliler’den konut krizine balkon ev çözümü geldi. Balkonların eve dönüştürüldüğü modelde yaşam alanı iyice küçüldü. Peki Türk vatandaşları bu modele ne dedi?

5 milyon TL'lik konut nasıl alınır? Toprak yatırımcısından ev alacaklara tavsiye! 

Toprak yatırımcısı Aksel isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konut alımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Yurt dışından ev almayı düşünenler dikkat! İngiltere’de konut fiyatları artacak!

İngiltere’de konut fiyatları 2024 yılının Mart ayında düşüş göstererek ekonomistleri şaşırttı ve beş aylık art arda artış dönemini sona erdirerek gayrimenkul piyasasındaki toparlanmada tutarsızlık işaretlerine katkı sağladı. Peki ülkede konut fiyatları artacak mı? 

konut kampanyalarından ev alacaklar Haberi

konut kampanyalarından ev alacaklar

Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor.


Tüketici dernekleri, Emlak Konut GYO ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası ekonominin çarklarının dönmesi ve inşaat sektörünün canlılığını koruması amacıyla başlattığı seferberlik sürecinde, fırsatçılık yapmak isteyen firmalara karşı vatandaşlara uyarıda bulunuyor.


Emlak Konut GYO ve GYODER üyesi 39 proje geliştiricisi firmanın 86 proje için 56 bin konutu bir ay süre ile 120 ay vade ve yüzde 0,70'lik faiz oranıyla satışa sunduğu kampanya, ev almak için bekleyen tüketicileri heyecanlandırdı. Büyük ilgi gören kampanya, firmaların satış ofisleri ve danışma hatlarında yoğunluğun oluşmasına neden oldu. 


Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlara tüketici derneklerinden uyarı geldi. Vatandaşları dolandırıcılık konusunda uyaran uzmanlar, tüketicilerin ev alırken...