12 / 05 / 2024

konut kampanyasının fiyatlara etksisi

konut kampanyasının fiyatlara etksisi

Emlak Konut ve GYODER'in 0.70 faizle başlattığı kampanyaların konutta yüzde 30-35 indirimle yatırımcıya avantaj sağladığını belirten Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tek başına yeterli değil. Bankalar elini taşın altına koymalı" dedi.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

Ankara’da aşırı talep konut fiyatlarını artırdı!

Emlak Danışmanı Özcan Kılıç, Ankara’da yükselen konut fiyatlarını değerlendirdi. Kılıç, “Piyasada yanlış bir algı var. Fiyatları biz yükseltmiyoruz. Talebin artması fiyatlara yansıyor. Aksine, artan konut fiyatları bizim işimizi düşürüyor” diye konuştu.

Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza var!

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının detayları peş peşe belli oldu ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza geliyor!

Orta gelirliye konut kampanyasında finansman desteğinde flaş gelişme! Resmen yayımlandı

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının finansmanına ilişkin düzenlemeleri içeren yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle Hazine, kampanya kapsamında ev alanlara ilk üç yılda taksidin hane halkı gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı kadar destek verilecek.

Konut firmalarına büyük darbe! Fiyat arttıranların cezası 10 kat arttırılacak!

Orta gelirli için düzenlenen yeni konut kampanyasının finansmanıyla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kampanyadan sonra fiyat artışı yaptığı kanıtlanan firmalara cezalar 10 kat artırılarak uygulanacak. Konut bedelinin en az yüzde 10'u kadar ceza kesilme

Orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Ev salmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor... Sakın kaçırmayın...

Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim konut kampanyasının 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlayacağı açıklandı. Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Fırsatçılar o ilde konut fiyatlarını uçurdu! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası’nın açıklanmasından sonra fırsatçılar da düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilan sitelerinde birçok eve bir günde yüz binlerce lira zam yapıldı. Bazı evlerin fiyatları 1 milyon lira arttı.

Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması yetti! Ev fiyatları arttı!

Orta gelirlilere yönelik Yeni Evim konut kampanyasının tüm detaylarıyla açıklanmasının ardından, ev fiyatlarındaki son durum merak edilirken; rakamlarda yükseliş başladı. İşte ayrıntılar...

Orta gelir konut kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? 

Orta Gelirliye Konut kampanyasının ayrıntıları bugün resmen açıklandı. Peki Yeni Evim kampanyası konut sektörünü nasıl etkileyecek? DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konuyu değerlendirdi. İşte ayrıntılar...

Müjdeli haber peş peşe geldi! Orta gelirli 0,69 faizle ev sahibi olacak! Yeni Evim Konut kampanyasından kim faydalanacak

Orta gelirliye konut kampanyasının detayları belli oldu. Böylelikle uygun krediyle ev satın almak mümkün olacak. Peki Orta Gelirli Konut kampanyası 0,69 faizli kredisinden kimler faydalanacak?

Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detayları belli oldu! İşte 15 yıl vadeli 0,69 faizli Yeni Evim Kampanyası!

Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının detayları belli oldu. Adı Yeni Evim olarak açıklanan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 sene, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti de 5 milyon TL olacak.

Orta Gelirliye Konut Kampanyası sektörü kilitledi! Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın açıklanacak olması, konut sektörünü kilitledi. Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi. İşte ayrıntılar...

konut kampanyasının fiyatlara etksisi Haberi

konut kampanyasının fiyatlara etksisi



Emlak Konut ve GYODER'in 0.70 faizle başlattığı kampanyaların konutta yüzde 30-35 indirimle yatırımcıya avantaj sağladığını belirten Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tek başına yeterli değil. Bankalar elini taşın altına koymalı" dedi.


 Darbe girişiminin ister istemez Türkiye'deki bir çok insanın, sektörün, kuruluşun dengelerini bozduğunu ifade eden Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Kalkışmanın birtakım etkileri oldu ama her şerde bir hayır söylemiyle, belki de Türkiye'nin yeniden yapılanmasına, ayağa kalkmasına çok daha büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum.  Herkesin burda bir fedakârlık yapması gerekiyor" dedi. Emlak Konut GYO ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) düzenlediği kampanyalara dikkat çeken Akbalık, gayrimenkul sektörünün üzerine düşen görevi gönüllü yaptıklarını dile getirdi. 


KAMPANYA FİYATLARI 


Akbalık bankacılık sektörüne de çok önemli görevler, sorumluluklar düştüğünü vurgulayarak...