28 / 04 / 2024

konut kredili evler

konut kredili evler

Aydınlık Gazetesi köşe yazarlarından Yıldırım Koç bugünkü yazısında kanserli ekonomi konusuna değindi. İşte o yazı...

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

Hangi evler konut kredisine uygundur?

Kamu ve özel bankalardan konut kredisi almak isteyenler "Hangi evler konut kredisine uygundur?" sorularına yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman?

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri detayları...

Artan konut fiyatlarına karşı alternatif çözüm prefabrik evler! Devlet desteği ile neredeyse bedavaya alın!

Konut alma hayali kuranlar ancak pahalı fiyatlar yüzünden alamayanlar üzülmesin. İşte alternatif konut fikirlerinden biri olan prefabrik evler!

Bizim Evler 9'la Avcılar'a 1.200 yeni konut geliyor!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 projesiyle Avcılar'a 1.200 yeni konut inşa edilecek.

Kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle ev hayali kuran kişiler kendilerine uygun evi bulmak için harekete geçti. Faizlerdeki indirimin satışları artıracağı öngörülüyor. Peki kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

Kovid-19 salgını döneminde ertelenen talep ve yükselen faizle kredili konut satışlarının 78 şehirde yavaşladığı ifade edildi. Peki Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

Konut hesabından hangi evler için yararlanılır?

Devlet, ev sahibi olmak isteyen ve 3 yıl boyunca düzenli birikim yapan vatandaşlara 25 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlıyor. Peki konut hesabı nedir? Konut hesabından hangi evler için yararlanılır? İşte merak edilenler...

Büyükyalı'da Büyükyalı Aile Kredisi ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında konumlanan şehrin yeni deniz semti Büyükyalı’da bu ihtiyaçları karşılayan konut seçenekleri ile evini değiştirmek isteyenler için Büyükyalı Aile Kredisi “BAK” ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Kredili konut satışlarında yeni rekor!

Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz'da bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 124,3 artarak 229 bin 357 rakamına ulaştı ve tarihi rekor kırıldı. İpotekli (kredili) konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 900,6 artarak 130 bin 721 oldu. 

konut kredili evler Haberi

konut kredili evler

Türkiye ekonomisinin krizi giderek derinleşiyor. Bir ülkenin dış dengeleri ve iç dengeleri vardır. Bu dengeler bozulduğunda ortaya ekonomik kriz çıkar.


Türkiye, yıllardır hem dış denge, hem de iç denge sorunları yaşıyor. Ancak bu dengesizliklerin halk kitlelerinin yaşamlarına olumsuz bir biçimde yansıması, sorunu çözmeyen, ancak sorunun sonuçlarını örten uygulamalarla, erteleniyordu.


KANSERİ TEDAVİ YERİNE AĞRI KESİCİ


Durum aynen kanserli bir hastanın tedavi edilmesi yerine kanserin yol açtığı ağrıların ağrı kesicilerle giderilmesine benziyor.


Bir hasta düşünün. Kanser olmuş. Doktora gidiyor. Doktor, sancılı bir kanser tedavisini göze alamıyor ve kanserin yol açtığı rahatsızlıkları örten bir tedavi uyguluyor. Hastaya da kanser olduğunu söylemiyor. Hastanın başı mı ağrıyor; veriyorlar ağrı kesiciyi ve ağrı gideriliyor. Bu uygulamadan hasta da memnun. Ancak kanser yayılmaya devam ediyor. Ağrılar artıyor. Bir süre sonra...