29 / 04 / 2024

konut kredisi alan tüketicinin dosya ücretinin iadesi olur mu

konut kredisi alan tüketicinin dosya ücretinin iadesi olur mu

Konya'nın Akşehir ilçesinde oturan iki komşu, aldıkları konut kredisi için bankaya 1000' er TL 'dosya masrafı' ödediler. Paranın iadesi için önce hakem heyetinden karar çıkarttılar.

Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

Vakıfbank tarafından konut kredisi alanında önemli bir duyuru yapıldı. Banka, 2 milyon TL’ye kadar konut kredisi vereceğini açıklarken, bu kredinin maliyet tablosunu ve faiz oranlarını da yayımladı.

Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Ev almak isteyenler gündemde yer alan 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını araştırıyor. Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

0.69 konut kredisi veren bankalar hangileridir? 0.69 konut kredisi şartları 2023 nelerdir?

0.69 konut kredisi gündemde yer alan konulardan biridir. Özellikle 0.69 konut kredisinin şartları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Kont kredisi vatandaşların şu aralar gündeminde yer alan konulardan biridir. Bankaların ne kadar konut kredisi verildiği merak ediliyor. Özellikle devlet bankalarının. İşte merak edilen o detaylar!

Konut kredisi faiz oranları Kasım'ın üçüncü haftasında ne oldu?

Gözler Merkez Bankası'ndan alınacak faiz kararlarına çevrilirken ev alacak alan olan vatandaşlar da konut kredisi faiz oranlarını araştırmalarına devam ediyor. Peki bankalarda son durum ne?

Yargıtay'dan konut kredisi sözleşmeleri ile ilgili emsal karar!

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi konut kredisi kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar aldı. Banka tarafından konut kredisi sözleşmesinde yer alan ve 284 bin TL ödenmesi koşu yer alan maddenin geçersiz olduğuna hükmedildi.

3 bin 500 TL alan çalışan ne kadarlık konut kredisi çekebilir? 

Bankalar tarafından uygulanan konut kredisi kampanyaları vatandaşları ev almaya yöneltti. Konut satın almak isteyen birçok vatandaş maaşına göre verilecek konut kredisi için hesaplama yapıyor. Peki, 3 bin 500 TL maaş alan çalışan ne kadar konut kredisi çekebilir? İşte detaylar...

Bankalar hangi evler için konut kredisi veriyor?

İpotekli krediler arasında yer alan konut kredileri için bir teminat gerekiyor. Konut kredilerinde de teminat vatandaşların alacakları konut oluyor. Peki konut kredisiyle eski ev alınır mı? Bitmemiş ev için konut kredisi çekilebilir mi?

Konut kredisi çekenler dikkat! Yapılandırma olacak mı?

Konut kredilerinde yapılandırma olacak mı? Konut kredi yapılandırma olacak mı soruları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Daha önceki süreçte kredi alan ve konut kredisi ödeyen vatandaşlar kredi yapılandırma olup olmayacağını merak ediyor....

Kısa çalışma ödeneği alan bazı vatandaşların konut kredisi başvurusu onaylanmıyor mu?

Kamu bankalarının, normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması amacıyla Haziran'ın başında yürürlüğe aldığı düşük faizli konut kredisi kampanyasında kısa çalışma ödeneği alanlar arasında meslek ayrımcılığı yapıldığı ileri sürüldü. 

0,64 faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, ekonomik anlamda sıkıntıları da beraberinde getirirken, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan yeni paket, hem konut hem de otomobil piyasasını hareketlendirdi.  Peki 0,64 faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Konut kredisi faizleri düşüyor mu? Ev alacaklar dikkat!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs belası ile mücadele ettiğimiz şu dönemde başta kamu bankaları olmak üzere tüm bankalar vatandaşlara nefes aldıracak kredi müjdeleri verdi. Peki konut kredisi faizleri düşüyor mu?

Bankaların konut kredisi erteleme faizleri ne oldu?

Coronavirus salgınına karşı ekonomik tedbirler alan bankalar tüketicilerin konut kredisi borçlarını ertelemeye başladı. Peki bankalar kredi ertelemeden ne kadar faiz alıyor?

konut kredisi alan tüketicinin dosya ücretinin iadesi olur mu Haberi

konut kredisi alan tüketicinin dosya ücretinin iadesi olur mu

Karara rağmen banka ödemeye yapmayınca Ankara'daki avukatları aracılığıyla icra yoluyla bankadan paralarını tahsil ettiler.

Bankadan aldıkları konut kredisi için 1000'er TL 'dosya masrafı' alınan iki komşu, hakem heyetinin kararına rağmen banka ödeme yapmayınca bakın ne yaptı?


Konya'nın Akşehir ilçesinde oturan iki komşu, aldıkları konut kredisi için bankaya 1000'er TL 'dosya masrafı' ödediler. Paranın iadesi için önce hakem heyetinden karar çıkarttılar. Karara rağmen banka ödemeye yapmayınca Ankara'daki avukatları aracılığıyla icra yoluyla bankadan paralarını tahsil ettiler.


Konya'nın Akşehir ilçesinde öğretmenlik yapan 2 çocuk babası Mehmet Ali Çaldağ ile bir kamu kurumunda memur olan Pembe Evran, Mart 2011'de aynı binadan ev almak için özel bir bankanın şubesinden konut kredisi çektiler. Banka, 90 bin TL konut kredisi çeken Çaldağ'dan 1000 TL, 50 bin TL kredi çeken...