02 / 05 / 2024

konut mu ofis mi

konut mu ofis mi

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'daki lüks projelerde 350-5(X) bin TL aralığında satın alınan 1 +1 dairelerden 750bin 500 TL kira geliri elde edilebilirken, aynı değerdeki lüks ofisleri 2 bin-3 bin TL'ye kiraya vermenin mümkün olduğunu söyle

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

500 bin TL'lik konutunu satıp borsaya yatıranın şimdi 605 bin TL parası var! Bu yıl konut mu kazandırır, borsa mı?

2024 yılında hangi yatırım aracının zirvede olacağı merakla araştırılıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut ve borsa yatırımını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Parayı faize mi yatırmalı yoksa konut mu almalı? Herkesin aklındaki soruyu emlakçı böyle yanıtladı!

Pek çok kişinin aklında aynı soru var. Parayı faize mi yatırmalı yoksa konut mu almalı? Herkesin aklındaki soruyu emlakçı böyle yanıtladı...

Bursa'ya 10 bin yeni konut geliyor! 

Bursa’yı depreme karşı dirençli şehir yapmak için iki bölgedeki kentsel dönüşüm projelerinin 1. etaplarında 297 konut, 118 ofis ve 46 dükkanın yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, toplamda 10 bin yeni konut hedefliyor.

Torunlar GYO'dan, ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri!

Torunlar GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri elde etti. İşte şirket tarafından açıklanan o rakamlar...

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

Avrupa Konutları Saklıvadi'yle 235 konut, 222 ofis geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesiyle 235 konut, 222 ofis ve 5 ticari ünite inşa edecek.

İzmir Seferihisar'daki zeytinliğe konut mu yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sığacık ve Batı Akarca Planlama Bölgeleri Belediye Meclisince kabul edilmişti. Hazırlanan ve kabul edilen projeye itiraz edilmişti. Yapılan itirazlar sonrasında güncellenen plana 'konut alanı' bölgesi eklendi.

Konut ve iş yeri satışlarında KDV oranına Danıştay ayarı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu bugünkü köşesinde konut ve iş yerlerinin satışı halinde KDV oranlarının nasıl belirleneceğini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Danıştay konut mu iş yeri mi tartışmasına son noktayı koydu' başlıklı yazısı...

Dolar mı çok getiri sağlar konut mu?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar mı çok getiri sağlar konut mu?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Konut yatırımı mı arsa yatırımı mı daha mantıklı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Özlem Denizmen'e gelen soruda, kendi evinde oturduğunu belirten okuyucu, elinde bir miktar para bulunduğunu, bu para ile yatırım amaçlı yeni bir konut mu yoksa arsa mı almasının mantıklı olduğunu sordu.

konut mu ofis mi Haberi

konut mu ofis mi

Regnum Sky Tower"ın ortaklarından Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'daki lüks projelerde 350-5(X) bin TL aralığında satın alınan 1 +1 dairelerden 750bin 500 TL kira geliri elde edilebilirken, aynı değerdeki lüks ofisleri 2 bin-3 bin TL'ye kiraya vermenin mümkün olduğunu söyledi. 


Birikimi olanlar için yatıranda doğru adresin seçimi hayati önem taşıyor. Tüm dünyada para ve sermaye piyasaları çalkantılı bir dönemden geçerken, insanlar kendilerini garantiye almak için tasarruflarını en garantili yatırım aracı olan gayrimenkule yönlendiriyor. Türkiye'de de giderek gelişen inşaat sektörü yatırım için en karlı alanlardan biri olmaya devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcısı ise, "Konut mu, ofis mi? Hangisi daha düzenli ve fazla gelir getirir?" sorusuna cevap arıyor.


 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Regnum Sky Tower 'ın ortaklarından Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat...