07 / 05 / 2024

konut paket sigorta

konut paket sigorta

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, Türkiye'de yaklaşık 10 milyon mülk sahibiyle, 6 milyon 375 bin kiracının, afetlere karşı yılların birikimiyle elde ettikleri varlıklarım yitirmemesi için konut sigortası yaptırması gerektiğini vurguladı.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Zorunlu Afet Sigortası artık eşya hasarlarını da ödeyecek!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, yaptığı açıklamada zorunlu afet sigortasının eşya hasarını da ödeyeceğini belirterek, sigortalıların ek olarak konut paket sigortası alma maliyetinden kurtulacağını dile getirdi.

Depremzedeler çileden çıktı! Full-paket olarak aldıkları konut sigortaları zararları karşılamıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde araçları ve evleri hasar gören vatandaşların sigorta şirketleri ile başları dertte. Depremzedeler, konut sigortası yaptırdıkları halde şirketlerin çeşitli bahaneler ileri sürerek zararlarını karşılamadığından yakınıyor.

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Tüketici ve konut kredilerine sigorta düzenlemesi geliyor! 1 Ocak'ta resmen başlıyor!

Bugünkü 31962 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tüketici kredisi sözleşmeleri ile konut finansmanı sözleşmeleri, sigortalı ve sigortasız olarak hazırlanacak karşılaştırmalı ödeme planıyla teklif edilebilecek.

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Konut finansmanında 3 yeni paket fiyatları nasıl etkileyecek? Konut fiyatları artacak mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki artış oldukça yüksek seviyelere geldi. Peki konut finansmanında 3 yeni paket fiyatları nasıl etkileyecek? Konut fiyatları artacak mı?

Türk Nippon Sigorta'dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

Türk Nippon Sigorta, konut sigortası ürününde yenilik gerçekleştirdi. Yapılan yenilikle Türk Nippon Sigorta; avantajlı teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirdi. 

Konut satışlarındaki hareketlenme sigorta sektörünü toparladı!

Türk sigorta sektörü geçtiğimiz yılı yüzde 19,3'lük büyüme ile kapattı. Uzmanlara göre bu artışın başlıca nedenlerinden biri konut satışlarındaki artış oldu.

Konut sigorta ürünlerini yine sigorta acenteleri satacak!

Sayıları 16 bine ulaşan sigorta acenteleri, ‘işimiz elden gidiyor, haksız rekabet yaratılıyor’ diye isyan ediyor. Konut sigortaları gibi sigorta ürünlerini, asli işi sigortacılık olmayan işletmelerin satmasına izin verilmiyor; bunları yine sigorta acenteleri satmaya devam edecek.

Konut sigortasında koronavirüs destekleri!

Konut sigortalarına koronavirüs önlemleri alınmaya devam ediyor. Sigorta şirketleri koronavirüs kapsamında birçok önlem alarak, yeni düzenlemeler yaptı...

AXA Sigorta, sigortalılarının konut primlerini yıllık poliçe tutarından düşüyor!

AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu dönemde sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 

Konut sigortası hakkında bilinmesi gereken her şey!

Konut sigortasıyla bir evde yaşanacak tüm olumsuzlukların önüne geçilebiliyor. Ülkemizde en çok yaptırılan sigorta türlerinin de başında gelen konut sigortası son zamanlarda vatandaşların merak edip araştırdığı bir konu oldu. İşte konut sigortasıyla ilgili merak edilen her şey...

konut paket sigorta Haberi

konut paket sigorta

Deprem sigortasının gayrimenkulun uğradığı zararın bir kısmını güvence altına aldığını söyleyen Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, teknolojik ürünler ve mücevheratın da aralarında bulunduğu konuttaki diğer eşyalann ise güvence dışında kaldığını belirtti.


Konut paket sigorta poliçesiyle hane sahiplerinin ev ve içindeki eşyalarını sadece doğal afetlerin vereceği hasara karşı değil, yangından hırsızlığa, depremden su baskı¬nına kadar pek çok riske karşı da koruma alüna aldığını ifade eden Ülken, Anadolu Konut Paket Sigorta Poliçesi"nin ev ve içindeki eşyalann yanı sıra, yaşayanlan ve onla¬rın sorumluluklarını da teminat altına aldığını söyledi.


Vatandaşların olası bir doğal afet karşısında yılların emeğiyle edinilmiş, yannian güvence altına alan varlıklarını yitirmemesi için deprem sigortasının yanı sıra konut sigortası poliçesi almasının da önemine değinen Ülken, toplumda sigorta konusundaki duyarlılığın daha da artırılmasında...