02 / 05 / 2024

konut pazarlama maliyetleri

konut pazarlama maliyetleri

Konutta pazarlama maliyetleri her geçen yıl artıyor… Pazarlama giderleri içinde ana kalemi oluşturan reklam giderleri ise katlanarak artıyor…

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yılmaz ve Sedat Özer ortaklığında kuruldu.

İnşaat maliyetleri yükseliyor! Bir senede konut fiyatları tavan yaptı!

İnşaat üretim maliyetleri ise Mart ayında bir önceki aya oranla yüzde 9,58 bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 101,57 arttı! Bir senede konut fiyatları tavan yaptı.

0.64 faizle konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar?

Kamu bankalarının sıfır konutlar için uyguladığı aylık 0.64 faizli konut kredisi maliyetleri ne kadar oluyor? Bankalar krediye ne kadar masraf uyguluyor?

Türkiye'de ortalama konut metrekare fiyatı 2 bin 229 TL!

Endeksa, Türkiye genelinde toplam konut stok adet ve konut pazarlama süreleriyle ilgili verileri yayınladı. Buna göre, Türkiye'de toplam konut stok adedi 938 bin 474, ortalama konut metrekare satış fiyatı 2 bin 229 TL oldu.

Aylık 2 bin TL taksitle ne kadar konut kredisi alınır?

Bankaların faiz oranlarının düşmesi ile konut kredisi maliyetleri de azaldı. Kredi Pazarı aylık 2.000 TL taksitlerle ne kadar konut kredisi alınabileceğini hesapladı...

Evinizi kaç günde satabilirsiniz?

Gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom, Türkiye genelindeki konut stoku ve konut pazarlama süreleri verilerini paylaştı. Türkiye genelinde 906 bin 205 konut stoku bulunuyor...

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Yılmazer ve Serkan Tabak ortaklığında kuruldu. 

Konut sektörü için bir pazarlama yöntemi!

Bloomberg'den Ali Çağatay, konut sektöründe faaliyet gösteren pazarlama departmanlarına bir öneride bulundu. Çağatay, "Bu faiz indirim sürecinde, pazarlama tekniğini değiştirebilirlerse, umulan ve beklenen sayıdan daha fazla konut satmaları mümkün olabilir" diyor...

Konut satışının püf noktaları!

Tekirdağ'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında (Çerkezköy TSO) düzenlenen Konut Pazarlama Stratejileri Sektör Toplantısı’nda konut satışının püf noktaları konuşuldu.

Yabancıya satış artıyor, konut pazarlama yöntemleri değişiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş; son yıllarda hızlı artış gösteren yabancıya konut satışı ile birlikte konut pazarlama yöntemlerinin nasıl değişeceğini değerlendirdi..

Sinpaş, 45. yaşını yeni kampanyayla taçlandırdı!

Türkiye’de ilk konut pazarlama fikrinin öncüsü Sinpaş, 45 yıllık istikrarlı duruşunu sürdürüyor. Sinpaş projelerindeki farklı tasarım yaklaşımı ve tecrübesiyle güven veren marka konumlamasını, 45. yılında da sürdürmeye devam edecek.

Gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağı!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağını değerlendirdi... 

konut pazarlama maliyetleri Haberi

konut pazarlama maliyetleri
Yazının devamı için...