03 / 05 / 2024

konut ptojeleri ulaşım imkanları

konut ptojeleri ulaşım imkanları

Şehirleri planlarken ulaşımın öncelikli olarak düşünülmesi gerektiğine dikkat çekilirken, ‘kentsel dönüşüm’ yerine, ‘kentsel gelişim’ kavramının ön plana çıkmasına vurgu yapıldı.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Konut kredisi kullanımı Ekim sonunda 191 milyar TL'ye ulaştı!

BDDK verilerine göre bankacılık sektörünün kredi hacmi, 25 Ekim itibarıyla 2 trilyon 562 milyar 750 milyon liraya geriledi. Aynı dönemde konut kredisi kullanımı da 191 milyar TL’ye ulaştı...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ankara'da konut kredisi kullanım oranları yüzde 14 arttı!

Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlığı, konut kredisi kullanım oranlarını açıkladı. Ankara'da konut kredisi kullanım oranları son 1 yılda yaklaşık yüzde 14 artış gösterdi ve 20,7 milyar TL'ye ulaştı.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Yeni ev alacak, ulaşım olanaklarına göre tercih yapıyor!

Konut alırken lokasyon seçiminde “ulaşım kolaylığı” temel kriter oldu. Artık yeni ev alacaklar trafik sorununu göz önüne alarak ulaşım olanaklarına göre tercih yapıyor.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

konut ptojeleri ulaşım imkanları Haberi

konut ptojeleri ulaşım imkanları

Şehirleri planlarken ulaşımın öncelikli olarak düşünülmesi gerektiğine dikkat çekilirken, ‘kentsel dönüşüm’ yerine, ‘kentsel gelişim’ kavramının ön plana çıkmasına vurgu yapıldı.


Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın, "Kentsel dönüşüm ve dönüşümde altyapı sorunları, Bursa'da sanayi dönüşümü ve ulaşım" başlıklı oturumunda sanayide dönüşüm tartışıldı. Moderatörlüğünü SABAH Gazetesi Ekonomi Müdürü Dr. Şeref Oğuz'un yaptığı panelde ilk sözü Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali aldı. Kentsel dönüşüm yerine kentsel gelişim kavramını getirmek gerektiğini belirten Edebali, "Toplumumuzun da desteğine ihtiyacımız var. Yerel yönetimler olarak vatandaş algısını algılayabiliyoruz" dedi. Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sanayi, ulaştırma ve konutu master plana dönüştürürken, yapılan işin geleceğe ne kadar kalacağının yetişmiş insan kaynağına bağlı olacağını söyledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar sanayileşmede...