28 / 04 / 2024

Konut Sertifikası teknik eğitimi

Konut Sertifikası teknik eğitimi

ÇEDBİK-Konut Sertifikası Onaylı Danışman / Değerlendirici Teknik Eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi 20 Mart'ta yapılacak...

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

Emlak Konut GYO'dan 2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Halk Varlık Kiralama tarafından yatırımcılara satılmak suretiyle ihraç edilecek, 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu kira sertifikası ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış 2. Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Teknik Yapı'dan döviz bozduran vatandaşa konut alımında kolaylık!

Teknik Yapı, 2021 yılı destek kampanyaları kapsamında döviz bozduran vatandaşlar için İstanbul'dan konut alan vatandaşlara kur farkı konusunda kolaylık sağlanacağını açıkladı. 

Borsa-TOKİ iş birliği konut sertifikası dağıtıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelenlere konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz." dedi.

ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi 20 Mart'ta!

ÇEDBİK-Konut Sertifikası Onaylı Danışman / Değerlendirici Teknik Eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi 20 Mart'ta yapılacak...

ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi 21 Aralık'ta İzmir'de!

ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi, 21 Aralık 2017 Peşembe günü Tepekule Kongre Merkezi'nde verilecek. 

ÇEDBİK- Konut Teknik Eğitimi 21 Aralık'ta!

ÇEDBİK-Konut Teknik Eğitim 21 Aralık 2017 Perşembe günü İzmir'de Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları!

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy Konutları 1+1'den 3+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor...

Emlak Konut Konak 1. Etap ihalesini Teknik Yapı kazandı!

Emlak Konut Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini Teknik Yapı 585.2 milyon TL teklifle kazandı. 47 bin metrekarelik arsada ticaret+turizm+konut alanı+park alanı+cami alanı inşa edilebilecek.

Konut piyasasında yeni vizyon: Metrekarelik konut yatırımı!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı Feridun Eyüpoğlu konut sertifikasıyla ilgili değerlendirme yaptı. İşte Eyüpoğlu'nun o yazısı

Metrekareyle konut satacak gayrimenkul sertifikası dönemi başladı!

Konut sahibi olmak için yeterli birikimi olmayan vatandaşlara metrekareyle konut satacak gayrimenkul sertifikası dönem star aldı. Başakşehir Park Mavera 3’te atılan proje için yatırımcılar her biri 42,5 liralık pay toplayacak.

Emlak Konut da gayrimenkul sertifikası kullanacak!

SPK Başkanı Vahdettin Ertaş gayrimenkul sertifikalarının banka ve aracı kurumlar aracılığıyla satışa sunulacağını belirterek, Emlak Konut'un da gayrimenkul sertifikası kullanacağını söyledi.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı fiyat listesi!

Uplife Kadıköy Teknik Yapı fiyat listesi peşin ödemelerde 367 bin 381 TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy'de konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Konut Sertifikası teknik eğitimi Haberi

Konut Sertifikası teknik eğitimi

ÇEDBİK-Konut Sertifikası Onaylı Danışman / Değerlendirici Teknik Eğitimleri Ankara'da ücretsiz 20 Mart 2018 Salı günü Alba Otel'de düzenlenecek.

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından, Türkiye'ye özgü geliştirilen, Konut tipi yeni binalar için ulusal yeşil bina değerlendirme sistemi ÇEDBİK-Konut Sertifikası kapsamında, eğitim süresince tüm başlıklar ayrıntılı olarak ele alınacak.

Sertifika Değerlendirme Başlıkları
1-Bütünleşik Yeşil Proje Yönetimi
2-Arazi Kullanımı
3-Su Kullanımı
4-Enerji Kullanımı
5-Sağlık ve Konfor
6-Malzeme ve Kaynak Kullanımı
7-Konutta Yaşam
8-İşletme ve Bakım
9-Yenilikçilik

ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan katılımcılar, uygun kriterleri sağladıkları takdirde, ÇEDBİK konut onaylı danışman/değerlendirici sınavına katılmaya hak...