09 / 05 / 2024

konut sigortaları 2021

konut sigortaları 2021

150 seneyi aşkım köklü geçmişiyle yatırımlarına devam eden Generali Sigorta, Süper Evim konut sigortasını hayata geçirdi.

2021'den bu yana konut fiyatları yüzde 611 arttı! 

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 2021 yılında Türkiye'de hem dövizin fırlamasının ardından enflasyonunda arttığına ve bunun da barınma krizine neden olduğuna dikkat çekti. Emir, Meclis'te yaptığı konuşmasında konut krizini değerlendirdi. 

Doğru konut sigortası nasıl yapılır? DASK ve konut sigortası alırken nelere dikkat edilmeli! İşte püf noktaları!

Şubat ayında Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası DASK ve konut sigortalarına olan talep de arttı. Ancak uzmanlar DASK ve konut sigortası yaptırmak isteyenleri uyararak bazı püf noktalarına dikkat etmelerini öneriyor.

DASK ve konut sigortalarına talep 4 kat arttı!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerden sonra geçen 1 aylık sürede deprem ve konut sigortalarında yaşanan talep artışı dikkat çekti.

Depremzedeler çileden çıktı! Full-paket olarak aldıkları konut sigortaları zararları karşılamıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde araçları ve evleri hasar gören vatandaşların sigorta şirketleri ile başları dertte. Depremzedeler, konut sigortası yaptırdıkları halde şirketlerin çeşitli bahaneler ileri sürerek zararlarını karşılamadığından yakınıyor.

2021 yılında 300 milyar TL'den fazla konut kredisi kullanıldı! 

2021 yılında 300 milyar TL'den fazla konut kredisi kullanıldı. Konut kredilerinin, tüketici kredilerinin toplam 3'te 1'ini oluşturduğu belirtildi.

Almanya'da konut fiyatlarındaki rekor artışta balon endişesi!

Almanya'da sık sık gündeme gelen konut fiyatları 2021 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 12,2 artış gösterdi. Söz konusu bu artış balon endişelerini de beraberinde getirdi.

Türkiye’de 2021 yılında 786 milyar TL’lik konut satışı yapıldı!

Türkiye'de 2021'de 1 milyon 491 bin 856 konut satışı yapıldı. Peki en çok satış nerede oldu? Konut satışlarından en yüksek ticaret hacmi hangi ilde elde edildi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, 27.3 milyarlık satışla rekor tazeleyecek!

Emlak Konut GYO 2021 yılını rekor bir yükselişle kapattı. Geçen seneyi 17.1 milyar lira değerinde 6 bin 28 adet ünitenin satışını yaparak tamamlayan şirket, 2022 yılında ise 1.4 milyarlık kâr hedefliyor.

Emlak Konut GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, Türkiye’nin en büyük GYO’su olan şirket, 2021 itibarıyla geliştirilmiş 174 projeye ve 30,7 milyar TL varlık değerine sahip durumda.

Konut sektörünün 2021 yılı 4. çeyrek karnesi!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini 3'er aylık periyotlar şeklinde masaya yatıran ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2021 4. Çeyrek Raporu'na göre konut satışı 2021 4. çeyrekte tarihin en yüksek seviyesine ulaştı.

Emlak Konut GYO, 2021'de ne kadarlık satış gerçekleştirdi?

Emlak Konut GYO, 31 Aralık 2021 tarihli gelir tablosunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun yurt içi satışları ve net satışları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, 2021'de satış hedefini yüzde 56 aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2021 yılı için planladığı hedeflerini aştı. Şirket, 2021 yılı için belirlenen hedefin yüzde 56 oranında geçildiğini açıkladı.

Satılık konut fiyatları 2021'de fırladı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım, köşesinde konut sektöründeki son durumu ve konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

konut sigortaları 2021 Haberi

konut sigortaları 2021

150 seneyi aşkım köklü geçmişiyle yatırımlarına devam eden Generali Sigorta, Süper Evim konut sigortasını hayata geçirdi. Generali'nin Süper Evim Konut Sigortası ile her bütçeye özel konut poliçesi oluşturulabiliyor. Süper Evim Konut Sigortası, bambaşka bir sigortacılık deneyimi vadediyor.

Süper Evim konut sigortası ile ev bakımı, aile sağlık ve evcil hayvanlar için 3 farklı ekstra asistans paketinden seçim yapmak mümkün.

Generali Süper Evim Konut Sigortası; yüksek olasılıklı hasar risklerine karşı temel koruma sağlayan "Temel Koruma Paketi"ne ek olarak "Doğal Afet ve Terör Paketi" gibi hizmetler de sunuyor.

Konut sigortasının karşıladığı ve karşılamadığı...